writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

03.06.2005, 10:05

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

03.06.2005, 10:20

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Jaz sicer nisem Frutka;), uporabljam pa suhe marelice precej. Že od šestega meseca dalje, ko sem :duda: začela kuhati kašice. Sem dala ene tri, štiri marelice v vodo, da so se malo namočile (pa prej fajn oprala), nato pa zraven dala še olupljeno in na koščke narezano jabolko ali/in hruško, prevrela in zmiksala. Odličen frutek za :duda:-brez dodanega sladkorja in odličen za prebavo.
Dober tek.:)

clock-img

03.06.2005, 10:25

clock-img

Errai

pencil-img

236

Tudi jaz premišljujem, da bi malemu v jabolčno kašo dodala suhe marelice, ker mu samo jabolko nikakor ne gre v želodec. A si ti uporabila žveplane ali nežveplane marelice. A se nežveplane sploh dobi v navadnih štacunah?

clock-img

03.06.2005, 10:39

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Ma, jaz nisem nič komplicirala glede tega. Sem kupila kr v navadni štacuni tiste zapakirane marelice, jih fajn oprala, zdrgnila, pa namočila, pa je bilo. Nežveplane se po moje dobi v kakšnih specializiranih trgovinah, ali pa na tržnici mogoče, ampak jaz sem od vsega tega predaleč doma, da bi lahko komplicirala;).

clock-img

03.06.2005, 15:51

clock-img

Natas@

pencil-img

804

Kaj pa sveže marelice? V sparu imajo "akcijo< 399 sit/kg.

clock-img

03.06.2005, 20:30

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Jaz jih tudi uoprabljam od 7m, prinčipesa tisto kašo obožuje! (vsaj nekaj).
Nežveplane marelice imajo v Šparu, stane pa 200 gramov okoli 700 sit (hja, te vrže na rit). No, enkrat sem jih kkupila, nadalje pa bom verjetno prešaltala na žbeplano varianto...

clock-img

03.06.2005, 21:35

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Ojla...jaz sem suhe marelice začela uporabljat kar hitro...pri 5. mesecu, zraven jabolka. Sem jih skuhala in zmlela, pa poleg jabolka dala...Samo jabolko je kislo, marelice pa fino sladke. Neja jih je oboževala.

Kupila pa kar ene v trgovini:ups:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem