writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

12.10.2009, 16:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.10.2009, 17:04

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Ne, ponavadi pošiljajo k okulistu pri 3 letih po sistematskem pregledu.

Mama štirih deklic in 5ra

clock-img

12.10.2009, 17:16

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

moj tamali hodi k okulistu od 9m starosti.
z lučko mu pogleda očke, po potrebi mu dajo tudi kapljice

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

clock-img

12.10.2009, 20:39

clock-img

živa

pencil-img

2366

Hoj!

če malo več poveš, zakaj bi ga peljala, ti morda lažje pomagam; jaz imam od rojstva težave z očmi, pa ti morda lahko razložim ,kaj naj bi pregledali. Moja otroka sicer vidita v redu - 4-letnik je to dokazal na sistematskem pri 3 letih, mali pa, upam, tudi vidi ok.

Lp,

živa

clock-img

12.10.2009, 20:48

clock-img

KT

pencil-img

2747

Tako kot je napisala thaiss - na prvem pregledu pogleda z lučko, kaže predmete različnih velikosti, oziroma mu da za igrat z žeblički ali čim podobnim. Če se pokaže potreba, ste vabljeni na drugi pregled, kjer mu moraš tri al dva dni pred pregledom začeti dajati kapljice. Se pa spomnim, ko sem sama nekje v 3. ali 4. razredu dobila te kapljice. Ni ga bilo večjega veselja kot bit doma, ampak kaj ti to pomaga, če pa nisem nič vidla. Vse sem imela že splanirano kaj bom ušpičla, potem pa vse motno pred očmi, ah.

< Sporočilo je popravil KT -- 12.10.2009 20:49:55 >

clock-img

12.10.2009, 22:11

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.10.2009, 22:13

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Pri nas:
1. pregled - nic posebnega. Pogelda ozadje, z lucko,nekaj splosno.
2. pregled - ker je imela alergicno reakcijo na kapljice, nismo mogli dobro speljat pregleda. Oz je spet pogeldal, bilo kao v mejah normale.
3. pregled- kontrola: izmerili so ji pritisk + dioptijo na aparatih, ki je pokazal nek minus. Ker kapljic ne sme, ni vedel, kaj narest, smo poslani naprej na ortoptiko. Zeleli so, da dela pri 2 letih un test, ko na tabli lucko prizge in tako oznaci en lik, in otrok mora povedat kaj vidi. In oznacuje zmeraj manjse... No ker nasa ni ne znala govorit in tudi ni se jim dalo ukvarjat z njo, so napisali, da ne sodeluje user posted image

Skratka, nic groznega ni vse skupaj. Ce so otroku lucke zanimive, je prav zabavno :)

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem