writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

26.10.2009, 15:00

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.10.2009, 15:04

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

ampak - jz kot SLO drzavljan lahko mozev avto (s HR tablicami) legalno vozim samo na HR, preko meje v SLO ne smem.

a se na hrvaškem da dobiti pooblastilo za vožnjo tujega avtomobila? ker v Sloveniji ga lahko dobiš. pa tudi moj mož mora imeti pooblastilo za moj avto, če gre čez mejo. pa čeprav sva poročena in imava isti priimek in isti naslov.

clock-img

26.10.2009, 19:00

clock-img

Anonimen

To je tako kot pravis, neresljiva uganka.

Ena od moznosti je, da vzameta avto na poslovni najem; v tem primeru ti lizing izda pooblastilo za voznjo in ce je tako kot pri nas, gres lahko normalno cez mejo. Ampak to je bolj varianta, ce bosta sla v nakup novega.

clock-img

26.10.2009, 19:08

clock-img

enea

pencil-img

2440

Če si ti slo državljan , in mož hrvat, se pozanimaj na svoji ( slo) občini če narediš mednarodno vozniško dovoljenje, ali lahko voziš avto ( možev, s hr tablicami) tudi čez mejo?user posted image

< Sporočilo je popravil enea -- 26.10.2009 19:09:24 >

clock-img

26.10.2009, 19:18

clock-img

Anonimen

Če si ti slo državljan , in mož hrvat, se pozanimaj na svoji ( slo) občini če narediš mednarodno vozniško dovoljenje, ali lahko voziš avto ( možev, s hr tablicami) tudi čez mejo?user posted image

Ne smes.

clock-img

26.10.2009, 20:53

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.10.2009, 20:58

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Ne smes.

zakaj pa to ne smeš?

clock-img

26.10.2009, 21:02

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

Ne smes.

zakaj pa to ne smeš?

Zato ker Hrvaska ni v EU in beri-to pomeni, da lahko v Slo mirno svercas z avti z juga user posted image user posted image . Ali kje je point, ne vem.
Skratka, ni variante, da se vozis s HR tablicami legalno kot Slovenka v Slo. Jaz sem sicer se, ko sem bila fejst noseca, sem se zanasala na to, ce me kdo po papirjih vprasa.  

clock-img

26.10.2009, 21:10

clock-img

Anonimen

Ne smes.

zakaj pa to ne smeš?

Zato ker Hrvaska ni v EU in beri-to pomeni, da lahko v Slo mirno svercas z avti z juga user posted image user posted image . Ali kje je point, ne vem.
Skratka, ni variante, da se vozis s HR tablicami legalno kot Slovenka v Slo. Jaz sem sicer se, ko sem bila fejst noseca, sem se zanasala na to, ce me kdo po papirjih vprasa.  

ajej, vedno pozabljam da še niso v EU user posted image pa vasič nas vprašajo: prijaviti kaj user posted image

clock-img

26.10.2009, 21:11

clock-img

Anonimen

Ne smes.

zakaj pa to ne smeš?

ajej, vedno pozabljam da še niso v EU user posted image pa vasič nas vprašajo: prijaviti kaj user posted image

Letos sprasujejo "Ciji je avto". Castna pionirska.

clock-img

26.10.2009, 21:16

clock-img

enea

pencil-img

2440

http://www.varnostvprometu.org/index.php?nStran=ps&nPod=odg&nSvet=sb&id=1036

http://www.varnostvprometu.org/index.php?nStran=ps&nPod=odg&nSvet=sb&id=666

Preberi in če ne lahko vprašaš na spletni strani

< Sporočilo je popravil enea -- 26.10.2009 21:17:34 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem