writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

11.11.2009, 20:19

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.11.2009, 20:26

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Ja - je mogoče - jaz sicer še nisem, bom pa takoj po koncu porodniške šla v to varianto, tako da sem se že kar dosti pozanimala o teh zadevah. Plačuješ pač polovico prispevkov od tistega razreda, v katerega si razvrščen, za ostale 4 ure ti pa plačuje csd oz. država (s tem da oni plačujejo polovico od prispevkov za minimalno plačo). Ti si pa lahko za svoj del tudi zvišaš razred prispevkov, če želiš, da bo skupno povprečje višje.

clock-img

11.11.2009, 20:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.11.2009, 11:00

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

hruška, na Čvekanju pbrskaj, smo par tednov nazaj vse predebatirale glede tegauser posted image

clock-img

12.11.2009, 17:51

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška
aha, torej če jaz spadam v drugi, tretji razredi si svojo polovico plačujem za toliko, država mi pa plačuje za prvi razred (torej polovico od 228 eur)?

Tako je. Če pa hočeš, da je tvoja pokojninska osnova višja, si pa lahko za svoj del prispevkov tudi zvišaš razred, da izravnaš "primanjkljaj" od tiste polovice, ki ti jo plačuje država.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem