writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

19.06.2005, 12:12

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

19.06.2005, 12:28

clock-img

bambi

pencil-img

1021

Jaz pa hvala bogu nimam minusa, samo ta mesec bo pa res kriza.... pa še učit se moram in sem tudi danes sitna kot hudič.... Hvala bogu greva z :love: sedaj na kosilo :bravo::bravo::bravo: in potem malo poležavat, zvečer pa zopet za knjige....
Nalin, more so pa nekaj normalnega, so samo posledica tvoje skrbi za :duda:. Ne sekiraj se, ker bojo minile.

clock-img

19.06.2005, 12:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

19.06.2005, 20:15

clock-img

bambi

pencil-img

1021

Faks sem že končala, grem na izpit za državni naziv iz Javne uprave...... pa je en kup solate, samo naštevanje...... za :((:((:((

Ja kje pa so ostale danes??????

clock-img

19.06.2005, 21:30

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

19.06.2005, 21:32

clock-img

MojcaG

pencil-img

710

evo me.. :)

jaz sem se potepala.. ker je bil tak lep dan, me je lubi peljal na izlet, v naravo.. bilo je zelo lepo..

jutri zjutraj pa v laboratorij.:( da vidimo, če še moram jest antibiotike ali ne, (UPAM DA NE), pa ta drugi test za tokso, pa za krvni sladkor,... upam, da mi bojo kaj krvi pustili..:)-:)-:)-

bambi, mal še zobe stisni, pa bo.. pol bo pa mir, a ne?

clock-img

19.06.2005, 21:41

clock-img

bambi

pencil-img

1021

Jaz imam pa jutri morfologijo ob 7.15 in se mmoram ob 6h že vstat, tako da grem počasi pod tuš in ajo ajo. Komaj čakam, da vidim zopet mojo :duda:, upam samo da bo vse vredu, pa saj mora biti!9nebesa9nebesa

Nočko

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem