writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

03.12.2009, 23:14

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.12.2009, 02:29

clock-img

noranate

pencil-img

2143

Justova , čeprav imam jaz zelo rada, sedaj v času zamašenih noskov SinuMed-japonska metauser posted image

clock-img

04.12.2009, 11:29

clock-img

somic

pencil-img

1241

jaz uporabljam olja različnih dobaviteljev, sicer namenjena veleprodaji, tako da ne vem kako se jih da kaj kupit v maloprodaji. važno je, da res uporabljaš naravna eterična olja, najboljše da jih kupiš v lekarni ali v sanolaborju, tako boš res sigurna v nakup.

izogibaj se dišečim oz sintetičnim eteričnim oljem- ti namreč nimajo zdravilnih učinkov, so namenjeni bolj odišavljanju prostorov.

preberi si kakšno stran tukaj na netu o različnih kombinacij eteričnih olj za zdravljenje oz odpravljanje različnih težav.

jaz to urakticiram že kar nekaj let in moram rečt, da zelo uspešno, rs pa je, da imam doma široko paleto olj, tudi zaradi dela ki ga opravljam.

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

clock-img

04.12.2009, 11:39

clock-img

mika

pencil-img

6485

somic, katera naravna et.olja pa dišijo, če sploh katera?

clock-img

04.12.2009, 13:09

clock-img

somic

pencil-img

1241

dišijo vsa olja user posted image ne vem kako si to mislila

razlika je samo v tem, da ena olja so 100% naravna (meta, kamilica, sivka, žajbelj, timijan, rožmarin, ...), druga pa so sintetična (vanilija, jagoda, zeleno jabolko, ...)

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

clock-img

04.12.2009, 13:14

clock-img

mika

pencil-img

6485

Somic, JE PRIšlo do nesporazumauser posted image ... napisala si, da naj ne kupuje dišečih oz. sintetičnih olj in sem potem razumela, kot sem.

Hvala za bolj podrobno razlago...potem imam jaz vsa sintetična olja doma...bo treba menjat

< Sporočilo je popravil mika -- 4.12.2009 13:15:37 >

clock-img

04.12.2009, 13:46

clock-img

poli*

pencil-img

2407

No, saj nimam nobenega odgovora na to vprašanje, ampak sem se pri naslovu spomnila na eno smešno prigodo user posted image . Ko sem delala kot študentka v eni trgovini, je prišel do mene en moški (okrog 30) in me prav potiho in pazljivo vprašal, če imamo erotična oljauser posted image . Seveda sem takoj skapirala, kaj hoče imet, ampak sem se kasneje toliko nasmejala.

clock-img

04.12.2009, 14:56

clock-img

rija

pencil-img

15589

v vlažilec dajem edino po-ho olje, ki ga dobiš v sanolaborju....pa še kje verjetnouser posted image

...vox populi...

clock-img

04.12.2009, 21:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem