writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

01.07.2005, 20:12

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

01.07.2005, 20:13

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

jst ga ne uporabljam, moja babi pa z njim dela vse: pire, sadje, zelenjavo mečka, jajca meša..:zmeden2:

clock-img

01.07.2005, 20:15

clock-img

Nia30

pencil-img

329

Sadne kašice, zelenjavne krem juhe, pire,...

clock-img

01.07.2005, 20:17

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Od Mirninega petega do devetega meseca je bil dnevno v uporabi, sedaj pa počiva :) Uporabim ga le za kakšno špinačo, paradižnikov zos, včasih kakšen frape ...

clock-img

01.07.2005, 20:24

clock-img

Anonimen

Dnevno za kašice za našega pikota, ki še ni pogruntal, zakaj ima tistih 6 lepih zobkov. Potem pa za kremne zelenjavne juhe, pa za paprikaš (poberem koške mesa ven in zmiksam koščke paprik in ostalega, kar bi sicer moji srčki zbrskali na rob krožnikov), za pire ga ne uporabljam, ker se mi zdi vse skupaj preveč pocasto, pa še za kakšne zelenjavne omake, ki jih sicer moja večja otroka ne bi ravno z užitkom jedla, za paradižnikovo omako,...pa špe kaj bi se našlo. Meni pride zelo prav.
Nojči:sloncek:

clock-img

01.07.2005, 20:27

clock-img

smrka

pencil-img

3582

s paličnim delam goste juhice - ko naprimer dam kuhat vso zelenjavo z vrta in potem vse to "spasiram" in pride prov lustna kremna juhica.

clock-img

01.07.2005, 20:56

clock-img

Anonimen

Če bo delala pire, mora dat full manj mleka :)

Drgač pa mi delamo omake za na testenine (bohnedej da so kakšni koščki) al pa kaj podobnega. Jaz sem si zdej en dan nardila shake - mal mleka, pa tri kepce (al pa več) vanilijevga sladoleda pa ena žlica kakava :)

lp,:fis:

clock-img

01.07.2005, 20:59

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Bananin shake. Banana, mleko, sladkor/sladilo, cimet. :love:

Davidu sem prvih par mesecev miksala vso hrano: sadje, zelenjavo, meso, testenine...

clock-img

01.07.2005, 21:05

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Zmiksam juhe (porova, zelnjavna..), špinačo, blitvo, paradižnikov džus, pa za malega sem misksala, dokler ni grizel...
Pire s paličnim je zanič!

clock-img

01.07.2005, 21:10

clock-img

rubin

pencil-img

130

jaz pa miksam čebulo vedno s paličnim in tisto posodico z rezilom ki je zraven, tako da nič ne jokam :)

clock-img

01.07.2005, 21:33

clock-img

BigWhale

pencil-img

762

Hja, razlicno. Pri nas ga uporabljamo za mazanje kruha na potico, za dezinfekcijo wc skoljke, vcasih ga uporabljamo za pomivanje po tleh, ce treba kaj fejs zdrgnit, pa ce treba karte zmesat....

Ful uporabna stvar!!! Lepo darilo!

clock-img

01.07.2005, 21:36

clock-img

Anonimen

za kake šejke, otroško hrano, pire postane ko lepilo, ni ok, za omake, špinačo, čežano pa tak. v glavnem za bl žoftne zadeve za katere želiš da so dokaj tekoče

lp, lara

clock-img

01.07.2005, 21:38

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Ko ni bilo zobk, sem z njim pasirala vse, praktična zadeva, tudi kar se pomivanja tiče, lp!

clock-img

01.07.2005, 21:41

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Vse, kar bo zdajle zraslo na vrtu lahko spravi v zmrzovalnik npr.spasira peteršilj,blitvo,paradižnik, papriko za kakšne omakce.Zelo prav pride pozimi in super sveže ostane!

clock-img

02.07.2005, 08:15

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Jaz ga pa kar mal pogrešam. Sem imela plasitčno ročko pša je potem zaradi vročine seveda popokala pa rezilo je full skrhano. Bi imela onega s kovinsko palco, pa je full drag.

Ka pametna stvarca - easy za pomit res.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem