writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

22.02.2010, 10:16

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.02.2010, 11:56

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

ne .... jaz sem našim stalno ponavljala grizi grizi,,, kako delajo zobki... miga brada. in to počnem še danes .. pri malemu itak,ta veliko pa samo občasno, če je npr. najprej pire in potem ji dam meso, jo opozorim da mora gristi... moč navade :=)

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

22.02.2010, 13:41

clock-img

teja28

pencil-img

236

naš tudi bolj tako, tako grize. Ko je npr. kruh ali kaj podobnega, mu gre, če pa je kaj manjšega, pa dvakrat ugizne, po pogoltne. tako da tudi jaz kar naprej ponavljam 'grizi, grizi' user posted image .  Se mi zdi, da ima toliko drugega 'dela', da kar pozabi na grizenje. Seveda se mu potem tudi zaleti, ampak ni hujšega. Se bo že navadil. user posted image

clock-img

22.02.2010, 18:04

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Naš se tudi zadnje čase nekaj upira, npr. banano ni šans, da bi jo jedel, pljune košček ven, če pa jo malo pretlačim, bo pa jedel. Isto s pomarančo. Nasprotno je pa s kruhom - obožuje skorjo in je lahko še tako trda, pa jo bo valjal po ustih, namakal v slini in orenk žvečil. Mu pa tudi jaz ponavljam, da naj grize, naredi pa itak po svoje. user posted image

clock-img

23.02.2010, 10:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.02.2010, 21:10

clock-img

Leela

pencil-img

3101

a ima že vse zobe. Kaj če mu petica raste in ga boli?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem