cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

09.07.2005, 10:53

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.07.2005, 11:11

clock-img

clea

pencil-img

863

pomoje,da je normalno!Ko sem jaz imela canesten mi je tudi izpadalo kar nekaj dni,taki beli kosi

clock-img

09.07.2005, 12:20

clock-img

malika

pencil-img

3199

Sem prav vesela, da si odprla to temo, ker se ravno kar sprašujem zelo podobno stvar.

Sama sem tudi dobila canesten, zdaj pa mi teče nekaj prozornega :zmeden2: . Zraven je bela zdrizasta snov od te vaginalete.

je še kateri teklo prozorno(kot voda) ali je kakšna druga voda na pohodu :sloncek: ???

Drugače vse OK, nobenih popadkov, zvijanja, špikanja,...samo prozorna tekočina na vsake toliko:zmeden2:

clock-img

09.07.2005, 12:25

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Ja malika to je od teh svečk ki si jih vstavljaš. Tud men je to teklo ven, zvečer sem si jo vstavla notr, zjutraj se je pa ko sem vstala kar vlilo ven taka belkasta sluzasta zadeva.
Čez dan pa pol skos po mal do večera pol pa spet jovo na novo.

Tko da mislim da ni panike.

clock-img

09.07.2005, 12:31

clock-img

malika

pencil-img

3199

Joj Cipresa, ko bi to bilo to, ampak ni belkasto ,niti sluzasto ne! Na hlačkah sicer imam tisto belo snov, ampak teče pa prozorno :zmeden2:

malo mi že prpa dela 8)

clock-img

09.07.2005, 12:46

clock-img

marjek

pencil-img

29

Bo treba pakirati Malika!!!!!!!!!!!!!!

Prihaja:duda::duda::duda:v tvoje naročje!

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

09.07.2005, 15:23

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Tudi jaz sem imela vnetja med nosečnostjo (enkrat sem jemala vaginalne tablete, enkrat pa sem si z aplikatorjem v nožnico vstavljala kremo - kako so se imenovale pa ne vem), a nazadnje mi je isto kot pri cipresi se zjutraj kar vlilo ven, čez dan pa po malo.
Ti kar lepo porabi svoje svečke, ker te bo sicer vse lahko peklo.
Pa čim lepšo :nosecka: do konca. :rozica:

Malika, tudi jaz sem mnenja, da bo treba "pakirat", saj je prozorna lahko plodovnica, ki ti počasi odteka. Kaj pa popadki? Jh kaj čutiš? :zmeden2:

clock-img

09.07.2005, 15:23

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Tudi jaz sem imela vnetja med nosečnostjo (enkrat sem jemala vaginalne tablete, enkrat pa sem si z aplikatorjem v nožnico vstavljala kremo - kako so se imenovale pa ne vem), a nazadnje mi je isto kot pri cipresi se zjutraj kar vlilo ven, čez dan pa po malo.
Ti kar lepo porabi svoje svečke, ker te bo sicer vse lahko peklo.
Pa čim lepšo :nosecka: do konca. :rozica:

Malika, tudi jaz sem mnenja, da bo treba "pakirat", saj je prozorna lahko plodovnica, ki ti počasi odteka. Kaj pa popadki? Jh kaj čutiš? :zmeden2:

clock-img

09.07.2005, 15:27

clock-img

malika

pencil-img

3199

Očitno je bila res kriva ta vaginaleta, ker ne teče več, drugače pa tudi vse OK .

clock-img

09.07.2005, 15:31

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

Meni izpadanje poteka cca dva dni, ne več :zmeden:

Kdaj si si pa vstavila svečko? Jaz jo vedno zvečer predno grem spat.

clock-img

09.07.2005, 15:57

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

09.07.2005, 16:06

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

Čudno :zmeden2: :zmeden2:, meni po dveh dneh izgine izcedanje. Jaz ponavadi dobim 3 svečke od Canastena, vstavim samo eno pa je že vredu.

Kdaj imaš pa pregled?

Lp

clock-img

09.07.2005, 16:19

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

09.07.2005, 18:30

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

držimo pesti, da je vse OK :bravo:

javi :angel:

clock-img

10.07.2005, 00:55

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

To je cisto normalno. Pa tudi klasicen nozicni izdecek de poveca ob zdravljenju s temi vaginaletami.

Malika pocakaj dan ali dva, ce ne bo boljse ti svetujem pregled. Vsaj toliko, ce ti slucajno ne odteka plodovnica. Oni home-made testi so pa baje zanic, ker ne pokazejo prav glede odtekanja plodovnice..

clock-img

10.07.2005, 23:27

clock-img

nogometas

pencil-img

252

Po moje ni panike. Se verjetno pucaš...:zmeden:
Meni je teklo belo, pa na koncu že kar nekaj oranžnega... verjetno mi je Canesten sluznico začel razžirat, drgač si ne znam razložit... Sam zdej je pa vse OK.
lp:metulj::metulj::metulj:

clock-img

11.07.2005, 11:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

11.07.2005, 13:48

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Jaz sem dobila pa tistih 7 vložkov Vagisan, pa kar ne vem, ali bi jih uporabljala. Namreč nič me ne srbi ali peče, samo malo več izcedka imam kakšen dan in ko sem povedala to G, mi je kar predpisala...

kaj menite?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem