cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

03.08.2005, 23:09

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

03.08.2005, 23:29

clock-img

mammika

pencil-img

860

Sej vem da je bed in ni prav da tako delajo Ampak kam pa misliš da dajo zarodke od žensk ki delajo splave????
V vrečko in v smeti

clock-img

03.08.2005, 23:30

clock-img

petra.horzi

pencil-img

761

to ne moreš verjet-res kakšne stvari se dogajajo
men kr slabo ratuje...
morm nehat o tem razmišlat k bom bruhala

clock-img

03.08.2005, 23:36

clock-img

Annny

pencil-img

4837

BA, danes bom pa morala tebe kregat, ker odpiraš take teme..veš, nekatere pridemo na RR zato, da malo lahkotno poklepetamo in kaj na easy preberemo..take strahote pa človeka zamorijo, zato bi res prosila, da se izogibate odpiranju tem z raznimi trupli, zločini, nesrečami...sploh, če so udeleženi otroci:((:((:(( Danes me bo mora tlačila, že vem;)

clock-img

03.08.2005, 23:37

clock-img

mammika

pencil-img

860

Draga Anny je res pa tud če je hotla to napisat OK ane...Ti pa rajš ne ber takih postov da te nau mora tlačila
pa brez zamere

LP

clock-img

03.08.2005, 23:40

clock-img

nikitta

pencil-img

579

Verjetno ne bi prenesla, če bi se vse resnice povedale in vsa grozodejstva odkrila! IN TO SO DEJSTVA!

Sicer, pa preiskave in zaključki nikoli niso za moje pojme sprali krivico, poravnali in odehtali škodo...in ni mi znan primer, da bi se tako bolni umi pozdravili!

Na dan umre tisoče in tisoče otrok...ZAKAJ smo znova in znova presenečeni, kaj človek lahko naredi!?

Na bruhanje mi gre, ko gledam tiste "pametne" glave na TV-ju in ko govorijo nekaj o neki prihodnosti in serjejo, serjejo...

Včasih se "izkašljam" ob določeni temi in izkoristim priliko, da povem vsem tistim, ki so kakorkoli podpirali izživljnje nad živimi bitji, ZA NJIH UPAM, DA OBSTAJA KRAJ, HUJŠI OD PEKLA, KJER LAHKO VEČNO TRPIJO IN SE TAM ZNOVA IN ZNOVA RODIJO!!!

clock-img

03.08.2005, 23:46

clock-img

mammika

pencil-img

860

nikitta ti se kr olajšaj

clock-img

04.08.2005, 11:01

clock-img

Micy

pencil-img

726

Res je grozno, mene kr srce boli k se spomnim koliko je žensk ki si noro želijo otroka, nekateri pa jih pobijajao in ne vem kaj vse počnejo z njimi. Groza res.:((:((:((
Anny naslov je bil jasn tako da ti nebi rabila tega brat niti odgovarjat.

Če sem jaz zadnjič prav razumela naj bi bili naslovi jasni da že v naprej vemo kaj notri v postu piše.

Hvala pa brez zamere.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem