IZVIRNO SPOROČILO: metulj333
vse tole vem. in tole drzi pri povprecnem smrtniku - ko pa patoloske spremembe prestopijo "point of no return", razni zvarki in diete take-in-drugacne ne palijo. preizkuseno na lastni kozi (pa sm naivno mislila, da bo mogoce kaj uporabnega
). v 15 letih marsikaj spoznas.
Ko nisi več povprečen smrtnik, se moraš povrniti nazaj k navadnim smrtnikom. Zdrava prehrana in zdrav life style, kolikor je v današnjem življenju sploh mogoče. Če sem prav prebrala, te zanima medicina, zato ti ne bom pametovala, kaj so zdravniki naredili s teboj. Ne bodo te mogli pa očitno več rešiti, ti povem pa eno stvar, da si v začaranem krogu, iz katerega se boš le stežka rešila. Sistetična zdravila - padec imunskega sistema - razširjeneje drugih mikroorganizmov in spet zdravila etc etc.
Sama sem bila na tem, zdravniki mi niso znali odgovoriti na ključno vprašanje - zakaj? Kaj je vzrok? Miljoni za kreme, zdravila, ki so vplivale na moj organizem in vrtela sem se in vrtela. Dokler nisem rekla stop in poleg pomoči alternative sem se izvlekla s hrano. Pa nimam nobene diete, ker jo ne jemljem kot tako. Ne jem mleka in mlečnih proizvodov, ne jem nikakršnega sladkorja, razen iz sadja in ne jem moke in proizvodov iz nje. Pa danes, dobro leto po moji odločitvi, in že eno leto nisem na sebe dala ene kreme in v sebe enega zdravila. Ne boli me nič in še tisto, kar me boli, ponavadi sama najdem vzrok in vem, zakaj me boli.
Eno je, če imaš zlomljeno nogo, drugo pa je, ko te farmacija izkorišča, zdravniki pa so tiho in se delajo neumno. Hvala bogu, da imam jaz super osebno zdravnico, ki me je napeljala k temu, da sem se odločila za to pot.