cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

18.08.2005, 09:30

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.08.2005, 09:45

clock-img

Anonimen

CSD je svojo dolžnost opravila - nakazala ti je denar. Pri njih nimaš kaj iskati. Tvoj delodajalec ti je očitno trgal znesek, ki ga omenjaš - verjetno upravno izplačilna prepoved. Ta znesek je moral nakazati tistemu, ki ti je dal kredit. Spomni se, kako je bilo pri plači. Ali ti je trgal delodajalec in nazazoval kreditodajalcu - ali ti je trgala banka od nakazila in pošiljala kreditodajalcu? Sedaj bi moralo biti isto. Če so ti trgali od plače že pri delodajalcu, potem ti banka ne sme. Če so ti prej trgali od nakazila, ti pa delodajalec ne sme.

clock-img

18.08.2005, 10:13

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

18.08.2005, 10:30

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Meni se je enako zgodilo. Trgali so mi od place in od porodniske, ceprav mi je na socialni rekla, da naj tisto leto kar sama placujem kredit, da se oni ne bodo ukvarjali se s preracunavanjem iz EUR v SIT vsak mesec :zmeden: No, potem so mi pa vseen trgali in mi je potem banka ta denar vrnila.

clock-img

18.08.2005, 13:22

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem