writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

19.08.2011, 22:12

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.08.2011, 08:04

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Glede poštnine je načeloma 25 funtov na paket. Vseeno je najbolje, da jim prej pišeš in ti točno povejo. Prijateljica je naročala avtosedež in mojzesovo košaro in je bilo vse ok.

clock-img

20.08.2011, 08:15

clock-img

Masha_M

pencil-img

714

Že dvakrat. S poštnino vred je bil sedež še vedno 60 € cenejši kot enak v BC. user posted image

clock-img

20.08.2011, 12:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.08.2011, 20:34

clock-img

jakipaki83

pencil-img

203

Tudi jaz 2x. S poštnino vred smo prihranili 70 evrov proti BC. Prišlo je enkrat v 7 dneh, enkrat v 5.

clock-img

21.08.2011, 10:10

clock-img

Anonimen

Mi smo naročile sedež Evolvo 123 tule in je s poštnino vred prišla 100€ ceneje kot v BC. Poštnina je prišla nekih 40€, če se prav spomnim. Je pa od zadnjega potrdila naročila z naše strani pa do dobave bilo manj kot en teden.

clock-img

08.09.2011, 10:43

clock-img

šrimpf

pencil-img

401

tudi jaz želim naročiti evolvo preko spletne strani pramworld, pa nikakor ne pridemo čez naročilo, zatakne se pri plačilu z Mastercardom. s kartico naj bi bilo vse ok, veljavna je, ni mi več jasno, kaj je narobe. Vedno mi napiše "authorisation failed", ko ponovno poskusim, pa napiše "same payment placed twice", s tem, daoni trdijo, da niso dobili nobenega naročila. glede na "order history" pa naj bi izvedli že 4 naročila. a mi lahko ena napiše celoten postopek, čeprov mi resnično ni jasno, kaj bi lahko zabluzila. Sva se že ustrašila, da je to kak "mirror page", ampak saj verjetno ne morejo preko varnostnega gesla?
Torej če mi katera lahko pomaga, se zelo priporočam.

clock-img

08.09.2011, 15:14

clock-img

Anonimen

mi smo tegale maxy cosi naročili tukaj. razlika v ceni je minimalna user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni