Ne si natiplat preveč aktivnosti - 1/h je ravno ok, pri tem, da šteješ torto (pihanje svečk, rezanje in jedenje) kot eno od njih. Zaklad, pinjata in torta bojo vzeli recimo 3 ure (po izkušnjah
), malo morajo met pa tudi fraj
.
predvsem pa bi rada v pinjato dala kaka mala darila za mulce - ampak mi ni do tega, da potrosim ne vem koliko denarja za njih -
Kar se tega tiče, jim lahko daš not že raznorazne
figurice, ki jih dobiš v kinderjajčkih (tega majo po moje vsi dovolj, saj vedno razne babice prinašajo ta jajca... mi smo jih dobile kup še od nečakov - še zapakirana v jajca - onadva samo pojesta čokoladni del, ostalega pa niti ne odpreta... ne, ne me vprašat, zakaj jim potem rajši ne kupijo navadne čokolade - nimam pojma).
Druga možnost (ki jo lahko seveda kombiniraš s prvo) pa je, da narediš razne f
igurice iz Fimo mase. Pri nas so zažigale
mrtvaške glave (ker je bila pač gusarska zabava), ki so jih lahko odnesli domov (za te so se zagrebli fantje), pa
nakit (za to so se zagreble punce), ga pozlatiš s prahom, da zgleda kot zlat in je potem to ful fensi

in čokoladni kovanci (to so vsi pohopsali;). Lahko narediš tudi mini meče in tako, lahko pogledaš v kaki "kitajski" štacunci, kjer prodajajo razne kompletke plastik fantastik malih igračk,...
Aja, jaz sem dala v zaklad še
preveze za oči in je bilo to tudi ful popularno - to so hoteli met vsi, ne samo fantje

.
Fajn se imejte!