cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

14.03.2012, 10:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.03.2012, 10:55

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Če je vnaprej za plačat, bi se ognila takih "poslov" na kilometer. Naj oni tebi plačajo 36 €, če so tako zelo uspešni, pa se boš potem odločila.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

14.03.2012, 10:56

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

Citiram: "Seveda pa bo zaslužek, pri tistih, ki se bodo lotili posla bolj resno s časom bistveno večji.
Možnost pristopa 36€ ( enkratkratno plačilo za dostop do spletne strani, orodij, ki jih potrebujete za delo)"

A še kaj ni jasno?

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

clock-img

14.03.2012, 10:56

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.03.2012, 11:15

clock-img

Janyna

pencil-img

387

Ne verjemi in ne nasedaj, zapri in išči dalje, če iščeš službo. Take variante, da moraš sam nekaj vložit, plačat in podobno se ponavadi vedno izkažejo za goljufive in ljudje se ne veliko opečejo, ne bodi še ti ena izmed njih.

clock-img

14.03.2012, 11:51

clock-img

Anonimen

Mene bi že močno očitne slovnične napake odvrnile od klica v to podjetje, da moram pa še "vstopnino" plačat pa sploh.

clock-img

14.03.2012, 12:36

clock-img

liliana

pencil-img

10282

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

http://norimarket.si/index.php?option=com_adsmanager&view=details&id=999&catid=15&Itemid=54

A je kdo, ki to že dela?
Lahko res zaslužiš?

Dvomim......po moje se gre za "postavljanje" oglasov na facebook za kake grozno učinkovite kreme, olja ipd.....sklepam po tem, ko sem pogledala ostale oglase te uporabnice na linku.......

Sem pa včeraj gledala oddajo Preverjeno, kjer so govorili o eni grozno iznajdljivi računovodkinji, ki je ukradla v podjetju čez 600.000 EUR (tako seveda, da je namesto dobaviteljem, nakazovala sebi)....sedaj se pa ukvarja z organiziranjem raznih internet prodaj in celo z vedeževanjem......tako da ta oglas meni liči na nekaj podobnega, sigurno ne gre za isto osebo, gre pa sigurno za grozen nateg......nateg je že to, da moraš plačati za nekaj imaginernega, ker nimaš pojma, zakaj se gre.....torej baba dobesedno prodaja meglo.....

In definitivno bi na internetu potrebovali neko Acto, da bi take nategovalce vsaj malce omejila......

clock-img

14.03.2012, 12:55

clock-img

posh

pencil-img

1282

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

http://norimarket.si/index.php?option=com_adsmanager&view=details&id=999&catid=15&Itemid=54

A je kdo, ki to že dela?
Lahko res zaslužiš?

Dvomim......po moje se gre za "postavljanje" oglasov na facebook za kake grozno učinkovite kreme, olja ipd.....sklepam po tem, ko sem pogledala ostale oglase te uporabnice na linku.......

Sem pa včeraj gledala oddajo Preverjeno, kjer so govorili o eni grozno iznajdljivi računovodkinji, ki je ukradla v podjetju čez 600.000 EUR (tako seveda, da je namesto dobaviteljem, nakazovala sebi)....sedaj se pa ukvarja z organiziranjem raznih internet prodaj in celo z vedeževanjem......tako da ta oglas meni liči na nekaj podobnega, sigurno ne gre za isto osebo, gre pa sigurno za grozen nateg......nateg je že to, da moraš plačati za nekaj imaginernega, ker nimaš pojma, zakaj se gre.....torej baba dobesedno prodaja meglo.....

In definitivno bi na internetu potrebovali neko Acto, da bi take nategovalce vsaj malce omejila......

Se strinjam. Sem gledala tudi jaz Preverjeno- groza!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem