cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

31.05.2012, 22:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

01.06.2012, 05:38

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Jaz kar skoz delam nekje pol pol ajdove in pol polnozrnate pirine. Oz dam kako žlico več polnozrnate. Taka mešanica mi še najbolj uspeva in nam je še najbolj okusna. Drugih palačink več ne poznamouser posted image . Včasih dodam le kako žlico bele pirine.

Se mi je tudi zgodilo, da so bile take zdrizaste, mokre, občutek nepečenosti not. Ampak sem vedno imela občutek, da se mi je to zgodilo, ko sem naredila bolj redko maso- da bi palačinke bile tanjše. Kot da je ta polnozrnata moka preveč zrnata (ne vem kak naj razložim), zato pa dodam ajdovo, ki je fina in je kot neko lepilo, ki pol lepo poveže. Ali pa pač bolj gosto maso naredi in debelejšeuser posted image . ne vem če sem bla kaj v pomočuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 1.6.2012 5:41:13 >

clock-img

01.06.2012, 06:16

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

Moj recept za najboljše palačinke! In iz druge moke kot iz pirine, jih sploh ne delam več!

-pirina moka
- mleko
- jajčka
- en vanili sladkorček
- cimet

Fila:

- Nutela
- Maskarpone
- banane na koleščka narezane

So sicer kalorična bomba, ampak res ni boljših. Poskusi in javi kako so ti všeč.
Aja pa pod nujno jih peci na maslu user posted image

Ni boljših palačink! user posted image

< Sporočilo je popravil Tippi -- 1.6.2012 6:18:00 >

clock-img

01.06.2012, 06:20

clock-img

Tippi

pencil-img

3574


IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

kako jih delate? rzene, pirine, ajdove, ... mi vse krasno uspejo: ampak iz polnozrnate moke pa... kot da se ne specejo, ostanejo zdrizaste v sredini user posted image  why user posted image



Ne vem zakaj ti ratajo zdrizaste. Meni ravno obratno. So bolj "trde" od klasičnih. Mogoče poskusiš v ponev vliti manj mase...in mogoče še to. Mogoče se bo smešno slišalo, ampak za palačinke je treba imeti staro, zguncano ponev, ki je res namenjena samo palačinkam. user posted image

clock-img

01.06.2012, 09:41

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

01.06.2012, 12:30

clock-img

aprilčica07

pencil-img

4130

metulj333: meni pa ravno iz polnozrnate ratajo super, nič zdrisaste. user posted image  Delam jih na isti način kot navadne: 2 jajčki, mleko, malo soli, in moka. To je to, pa mi ratajo user posted image

_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

clock-img

01.06.2012, 19:54

clock-img

Urska09

pencil-img

1067

Tudi sama jih delam izključno iz bio polnozrnate pirine moke. Že leta. Mogoče so na sredini res malce zdridaste ampak to je samo občutek, ker jaz jih res fajn zapečem tako da ne morejo biti surove. Jih pa ne pečem na najvišji temperaturi zato, da jih lahko malo dlje pečem.
Mene bolj moti to, da se mi občasno pri obračanju trgajo. Ne vedno. Najbrž odvisno od vrste moke. Ne kupujem vedno enake.

clock-img

01.06.2012, 22:59

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

01.06.2012, 23:02

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Meni se pri obračanju trgajo, kadar je preredka masa.

clock-img

02.06.2012, 13:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.06.2012, 14:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.06.2012, 14:53

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

03.06.2012, 08:40

clock-img

Najaa

pencil-img

16801


IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

IZVIRNO SPOROČILO: MILLEENA
Prve dve ali tri se strgajo potem pa gre.



aha, potem je to normalno user posted image



Ja men se tud prva ali dva vedno strgajo in tista gre naravnost v moja usta. user posted image Je za probo. Pol naprej pa gre. Edin če res masa res redka, moram pri obračanju ful pazit, da se ne trgajo.

clock-img

04.06.2012, 09:17

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.06.2012, 11:34

clock-img

Patricija32

pencil-img

77

Je kakšna že delala kanelone iz polnozrnatih palačink?
Jaz dam v maso tretjino bele moke vseeno, pa noževo konjico pecilnega in kake 2 deci radenske/donata, pa se super peče. Pečemo pa tudi na kokosovem maslu - nima nobenega vonja. Imajo vsaketoliko v Hoferju.

clock-img

14.06.2012, 12:14

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Palačinke delam iz ajdove ali polnozrnate moke, sladim s stevio ali fruktozo. Zraven dodam malo kokosovega olja.
čez si pa poivamo ali javorjev sirup ali sirup aloe vere. takšne so mi najboljše.
Tudi praženec delam na enak način ali zlejvanko.

clock-img

14.06.2012, 18:20

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Po čem pa je kokosovo maslo v Hoferju? Jaz kupujem v Sparu, pa tistih nekaj kock stane krepko pred 2€.

_____________________________

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

17.06.2012, 15:45

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem