writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

01.05.2013, 19:17

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

01.05.2013, 22:49

clock-img

annai

pencil-img

193

tk je bilo pri nas in se spomnem, da je moja mama bratu enostavno preusmerila pozornost, še preden mu je rekla, da ne sme, ga je že zamotla, in se mi zdi, da je blo tega obdobja kar hitro konec,...drugače pa smo pri nas reševali tako, da sem jo ugriznila nazaj toliko, da je vedela, da je neprijetno in ji nato pojasnili zadevo, da to boli, da tisti kateremu je to naredil joka in se je nehalo...bilo je potrebno samo dvakrat...se je navadila, da obstaja beseda ne tudi brez grizenja. od takrat brez problemov.

< Sporočilo je popravil annai -- 1.5.2013 22:56:47 >

clock-img

02.05.2013, 00:13

clock-img

benika

pencil-img

7793

Ugrizni nazaj. Pa ne moreš mu pustit, da grize vse po vrsti.

clock-img

02.05.2013, 10:14

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.05.2013, 11:21

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

Jaz nekao že predvidim, ko se pripravlja in ga odločno primem in rečem ne z bolj močnim glasom. Star je 18 mesecev in točno ve, da ne sme, kar se vidi iz njegove rekacije. Ne si mislit da ne razume, če poveš. Sicer pa je to eno tako obdobje, ki običajno hitro mine. Samo dat mu moraš vedet, da tega ne sme počet.

clock-img

02.05.2013, 12:21

clock-img

mojcaziga

pencil-img

1897

Mi sicer problema z grizenjem nismo imeli, je pa kmalu po vstopu v vrtec dobil navado, da te je udaril po roki. Sicer to ni bilo pogosto, pa tudi ne, ko ni bilo kaj po njegovem, pač enkrat ja drugič ne. Sem ga vedno opozorila, da tega ne sme delat, ampak čez dan, dva, tri je zopet. No in enkrat ko me je med igro udaril po roki sem ga udarila nazaj, po roki seveda. Bil je tako šokiran in se je kar zastrmel v mene (do takrat ga nisem nikoli udarila ali kaj podobnega), malo si je pogledal rokico in sem mu povedala, da je tudi nam tako hudo ko nas on udari, pa tudi nas rokica boli potem. Od takrat ni nikoli več udaril nobenega.

lp

clock-img

03.05.2013, 09:00

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

Če ve kdaj ugristi, potem gotov ni premajhen.Je pa tako, da je človeški ugriz zelo,zelo nevaren , zato mu morate to preprečiti. Naša je imela obdobje, ko je udarla, ampak kar je meni naredila, sem jaz nazaj njej in je rabila lih en teden, da je skapirala, da to ni prav in je nehala ;)Gristi si je pa ne bi upala, ker to niso heci.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem