writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

23.05.2015, 19:43

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.05.2015, 19:53

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

moj mož pravi dve besedi za Slovenijo: Amy Winehouse.

p.s. nisem vseh poslušala- nisem luda. user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 23.5.2015 19:54:57 >

clock-img

23.05.2015, 21:26

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Gledamo, seveda.
Naši so odlični, prvi, seveda ne bomo, si pa zaslužimo drugo mesto user posted image

clock-img

23.05.2015, 21:29

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Drugače pa od teh, ki sem jih do zdaj slišala, sta mi dobra estonski in madžarski komad.

clock-img

23.05.2015, 21:39

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Estonci so definitivno moji favoriti.

clock-img

23.05.2015, 21:43

clock-img

petea

pencil-img

5336

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka
moj mož pravi dve besedi za Slovenijo: Amy Winehouse.

mene tudi spominja nanjo user posted image

pesmi pa poslušam tudi jaz sedaj prvič

clock-img

23.05.2015, 21:44

clock-img

petea

pencil-img

5336

IZVIRNO SPOROČILO: nejcko
Naši so odlični, prvi, seveda ne bomo, si pa zaslužimo drugo mesto user posted image

poslušam, mi je bil zdaj všeč ang. komad

clock-img

23.05.2015, 21:44

clock-img

petea

pencil-img

5336

nekaj je pač treba imeti za spremljavo ob domačih nujnih gospodinjskih opravilih user posted image

clock-img

23.05.2015, 21:46

clock-img

petea

pencil-img

5336

Estonci so definitivno moji favoriti.

ni mi všeč user posted image

clock-img

23.05.2015, 21:47

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Ja, Angleži so bili prav fajn. Zelo všečen komad, ampak zaenkrat so Estonci moji favoriti.

clock-img

23.05.2015, 22:38

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

pri estoncih je blem, ker je fanté občasno off key. jaz bi rekla na prvo roko, da je on napisu ta komad in ni pro pevec, pol je pa punčaro, ki je en uber soprano, zraven postavil, da bo pesem bolj "pro". pa pesem ni slaba, samo aranžma, ufff...

clock-img

23.05.2015, 22:40

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

kdo je pa ta srbska bucka? priimek ima makedonski...

clock-img

23.05.2015, 22:47

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Romunska mi je tudi zelo všeč.

clock-img

23.05.2015, 22:53

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

evo zdaj sem že dve pogledala v original jeziku (srbsko in romunsko) in sta FUL boljši kot angleške verzije. prav beden je ta angleški trend, ful so boljše v originalu. predvidevam, da nista edini in da je za večino pesmi tako...

clock-img

23.05.2015, 22:58

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Pa saj Romuni so peli v romunščini, a niso user posted image

clock-img

23.05.2015, 23:08

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

Pa saj Romuni so peli v romunščini, a niso user posted image

ti, jaz sem slišala anglešino.

sem počekirala norveško in poba zna res orenk pet. ni slabo. latvijska je zanimiva, samo se mi zdi preveč eksperimentalna, da bi lahko zmagala.

clock-img

23.05.2015, 23:48

clock-img

..noname..

pencil-img

713

javlja se ena, ki je nora na evrovizijo....zame najboljša je Latvija, Estonija je tudi ok, nekak mi Švedi ne dišijo. Bomo pa videli kaj se bo zgodilo, tukaj je vedno vse mogoče

Naša ekipa je pa sploh superuser posted image

clock-img

24.05.2015, 00:13

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Slabo nam kaže. Še dobro da od bivših republik Juge kakšno točko dobimo user posted image

clock-img

24.05.2015, 00:55

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

No, ja ... zlata sredina. Kar OK, na kaj več bi bilo že naivno računati.

clock-img

24.05.2015, 00:59

clock-img

..noname..

pencil-img

713

No ja, boljš kot kaj drugega...vendar so bili tudi boljši komadi

clock-img

24.05.2015, 08:20

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Saj komad ni bil slab......ni pa spet bil tako blazno dober.......so bile boljše pesmi in seveda boljše "promocije".......tako da zlata sredina, oz. povprečje je čisto realni odraz.......zna se zgoditi edino to, da če bodo v celoti razveljavili rezultate Makedonije in Črne Gore (zdaj so jih le delno razveljavili), da se približamo lansko letni uvrstitvi - predzadnjemu mestu........

Vprašljive točke Makedonije in Črne gore
Se je pa na jubilejni, 60., Pesmi Evrovizije zgodil zaplet pri glasovanju. Organizatorji so sporočili, da so se zgodile nepravilnosti pri glasovanju Makedonije in Črne gore (obe sta podelili točke tudi Sloveniji), zato so izločili glasove strokovne žirije in je 100-odstotno obveljal le televoting.

A po evrovizijskih pravilih mora biti pri glasovnih vsake države razmerje moči med okusom ljudstva in stroke 50 : 50, zato še ni jasno, kakšne sankcije bodo doletele obe državi, omenja pa se tudi možnost razveljavitve vseh točk, ki sta jih podelili. Vrstnega reda na vrhu to sicer ne bi spremenilo, bi pa to pomenilo, da bi Slovenija končala nekaj mest nižje.

http://www.rtvslo.si/zabava/glasba/ema/stavnice-so-imele-prav-evrovizijska-zmaga-svedski-slovenija-14/365757

clock-img

25.05.2015, 01:04

clock-img

Vijoličarka

pencil-img

1520

Pojma nimam ali sem že uradno stara baba ali pa je bilo res vse bolj žltavo letos. Praktično v vsaki pesmi sem zaslišala vsaj pet drugih ali pa so bile dolgočasne in neučinkovite. Se mi zdi, da je letos prvič, da sem praktično brez kakšnih navdušenih vtisov.

Kar se naše pesmi tiče, tale Ray (upam da je prav), ga serje sto na uro. Enkrat pošlje pevko s fenomenalnim glasom in sposobnostjo interpretacije in ji da en čuden komad. Drugič pošlje v bistvu zelo zelo soliden, morda celo odličen komad, ampak zraven pa pevko s totalno prisiljenim glasom. Ženska je totalno ubijala energijo. Glede na to, da je bila to ena redkih spevnih pesmi letos, bi kakšna Tinkara (pa zakaj niso dali TE pesmi Tinkari) naredila veliko, veliko več. Sem videla kometarje na Youtube, ljudem je bila pesem všeč, ampak pevkin glas jo je ubijal.

Mogoče bi rekla kakšno dobro o Črnogorcih, oni so vsaj pogumno poslali enega črnogorskega mačota, dober glas, interpretacija in ni jih sram lastnega jezika in kulture.

Pa Italijani. Mogoče malo pocukrano, ampak interperti pa so in, k sreči, preleni in preveč ponosni, da bi peli v angleščini.

Šved mi je takoj pričaral Clinta Eastwooda s cigaro v kotičku ust, ampak potem je referen vse skupaj odpeljal nekam bolj na blesavo stran. So že obtožbe, da gre za plagiat in ja, 'original' je res precej podoben po zgradbi same pesmi. Bomo videli.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

clock-img

25.05.2015, 14:19

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka
Šved mi je takoj pričaral Clinta Eastwooda s cigaro v kotičku ust, ampak potem je referen vse skupaj odpeljal nekam bolj na blesavo stran. So že obtožbe, da gre za plagiat in ja, 'original' je res precej podoben po zgradbi same pesmi. Bomo videli.

in ne samo to - vzel je tudi idejo o tem projiciranem človečku temule artistu (alcjemy of light - ki pa ima to idejo 100x boljš izvedeno)
https://www.youtube.com/watch?v=5MXwJpKToEY

p.s. ja, od Guette je pa zviznil osnovo za pesem (no tud idejo sončka v roki, pa pustimo to..) - https://www.youtube.com/watch?v=JnTvAaHtQRU

clock-img

25.05.2015, 14:26

clock-img

petea

pencil-img

5336

A je še sploh mogoče sestaviti pesem, ki ne spominja na nobeno drugo, ki nima nobenega dela enakega kot že kakšna druga pesem?

Enako velja za koreografijo, efekte ...

clock-img

25.05.2015, 18:23

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Po moje je verjetnost približno taka kot na družboslovnih faksih napisati v celoti unikatno diplomo.....user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem