writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

04.10.2005, 19:30

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.10.2005, 19:35

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Hvala za informacijo

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

04.10.2005, 19:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.10.2005, 20:03

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Pri meni je bil enkrat lažni alarm +, pa nisem imela vnetja ali tumorjauser posted image

clock-img

04.10.2005, 20:40

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Zato sem pa jaz naredila 4 teste, 4 pa že ne morejo lagat. user posted image user posted image

clock-img

04.10.2005, 23:19

clock-img

KODA

pencil-img

4015

user posted image Meni so rekli,da najbolj sigurno pokaže na krvi.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

05.10.2005, 00:47

clock-img

pika**

pencil-img

407

Sem tud slišala, da CB lahko daje lažne pozitivne reakcije. Po pravici povedano, da kaj drugega tudi obstaja , nisem niti vedela. 2x sem ga šla delat, ker nisem mogla prvič verjet , da je res pozitiven po osmih letih čakanja.user posted image

am, bam, pet podgan

clock-img

05.10.2005, 18:56

clock-img

Anonimen

Ne daje lažnih rezultatov le CB, meni je lažno pozitivno pokazal baby check mini in to v času ovulacije (nisem vedela točno, kdaj bi morala dobiti M. zaradi nerednih ciklusov). Ginekologinja mi je potrdila moj sum, da poleg nosečniškega HCG lahko izjemoma nekoliko narastejo tudi drugi homoni iz družine HCG in sicer v času ovulacije ali tik pred menstruacijo. To sem kasneje prebrala tudi nekje na originalni angleški strani CB-ja. Zato na testih piše, da je treba počakati na izostanek menstruacije, ko je prisotnost progesterona in drugih HCG-jev majhna v primerjavi z nosečniškim HCG-jem, ki je takrat že močno povečan. Seveda se tudi zgodi, da se nekaterim nosečkam vrednost nosečniškega HCG-ja povečuje počasneje kot običajno in je tudi zato test negativen. Večinoma pa ni problem v testih temveč v nas ženskah, ker se nam preveč mudi delati test.

clock-img

05.10.2005, 20:31

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

Meni je CB tud po izostanku zatajil. Ni pokazal +  baby min chek pa II. Ne nasedam več na ceno.

Pa vseeno hvla za informacijouser posted image user posted image  čeprav ga mi ne bomo verjetno več rabili. Samo nikoli ne reci nikoli.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem