cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

25.10.2005, 22:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.10.2005, 08:56

clock-img

mojcaziga

pencil-img

1897

Ponavadi je tako, da moraš pri opredeljenem zdravniku podati razlog zakaj odhajaš, če si zanj opredeljen manj kot leto dni. pri novem zdravniku podpišeš izjavo in ponavadi si kartoteko izmenjajo kar sami med seboj. Ko sem jaz menjala zdravnico se mi je mudilo in sem kar sama dvignila kartoteko in jo odnesla k novi dr., ampak je baje to bolj izjema kot pravilo, da ti izročijo kartoteko.

Lp, Mojca

clock-img

26.10.2005, 09:13

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.10.2005, 09:47

clock-img

Lana_s

pencil-img

1092

Ko sem jaz menjala zdravnika za sebe, sem pri prejšnji podpisala izjavo, oni so pa potem poslali kartoteko k zdajšnjemu zdravniku.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

clock-img

26.10.2005, 10:10

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

KO SEM JAZ ZAMELJALA GINEKOLOGINJO, SEM ŠLA K PREJŠNJI PO KARTON IN GA NESELA H NOVI, KO PA SEM ZAMENJALA ZOBOZDRAVNIKA, MI JE REKEL NAJ SAMO PRIDEM K NJEMU IN BO ON SAM POSKRBEL ZA KARTON, KER JE PAČ ISTA STAVBA.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

26.10.2005, 11:32

clock-img

mišek

pencil-img

108

Najboljše, da se oizanimaš pri novem zdravnika ali rabi kartoteko od tvojega otročka ali ne. Jaz sem menjala ginekologa pa mi ni bilo treba narediti čisto nič pri "stari" ginekoliginji, le pri "novi" sem morala podpisati, da bo sedaj ona moja G.

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem