writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

11.11.2005, 16:05

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.11.2005, 16:13

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Jaz sem Matica že od začetka polagala tudi na trebušček,tako da ne vem če je kakšna točno določena starostna meja. Poskusi ga parkrat na dan ko ga previjaš dat še na trebušček malo, če mu bo pasalo mu bo, če mu pa ne bo se bo pa tako oglasil!

Lep pozdrav! K

clock-img

11.11.2005, 16:20

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Se strinjam z Jazz. Tudi mi smo Taro že po nekaj dneh začeli dajati na trebušček na odejici in je kar hitro začela moleti glavo k višku. Pravijo, da je to dobro za otrokov razvoj. Boš že videla, ali mu odgovarja ali ne. Tara je hotela glavico držati pokonci že kmalu potem, ko smo prišli iz porodnišnice in so bili tudi vsi presenečeni, kako močna je. seveda pa mu jo vseeno podpiraj do pbl. 3 mesecev.

clock-img

11.11.2005, 16:30

clock-img

Veronika

pencil-img

13

zivjo
tokrat odgovarjam prvic, ceprav redno prebiram forum, se posebno del o novorojenckih/dojenckih, ker imamo tudi mi "mladicka" - tjaso user posted image , staro sest tednov. in se posebno so mi pomagali nasveti in izkusnje o dojenju.
tudi jaz jo vsak dan pri ali po previjanju malo polozim na trebuscek. pri prvi posvetovalnici mi je sestra rekla, naj bo vsak dan vsaj 10 minut tako. no, ne skupaj, ce ji/mu ne pase, ampak veckrat na dan.
sele potem sem se spomnila, da sem res tudi pri prvi hcerki delala tako... ah, v osmih letih se dosti pozabi.
pozdravcek vsem,
veronika

clock-img

11.11.2005, 16:34

clock-img

nita

pencil-img

848

Ja, ti Žana kr obrn okol vsak dan mal in vsak dan več. Naj si kr jača hrbtenico.

clock-img

11.11.2005, 16:35

clock-img

nita

pencil-img

848

Aja, še to. Komolčke mu obrn navznotr, tako da bo slonel na njih in ne na prsnem košu.

clock-img

11.11.2005, 17:48

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

jaz ze od zacetka aljaza polagam tudi na trebuscek... so mi ze v porodnisnici rekli, da lahko, ce sem zraven....ne za dolgo seveda... pa se izredno uziva

Mami, pika moja!

clock-img

11.11.2005, 17:56

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem