cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

19.12.2005, 21:34

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

19.12.2005, 21:53

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Poskusite z nodolom, ki ga namažete po sklepih.

clock-img

19.12.2005, 22:03

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Tery, jaz imam isti problem. Ej, a niso vprašanja rdeče obarvana?user posted image user posted image user posted image user posted image  Hecam se!
No, zdaj pa zares.
Ful me bolijo, to pa zaradi tega, ker sem dostikrat vstajala iz sedečega položaja kar zuser posted image v naročju, naprimer če sem ga dojila. Sedaj me pa tako bolijo, da včasih res komaj počenem. Bolečine so pa samo pri določenih gibih, ni pa tako, da bi me non stop bolelo.
Je pa res neprijetno in upam, da bo minilo.

clock-img

19.12.2005, 22:20

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Mene so noro bolela kolena od približno 2-6 meseca, potem pa je hvala bogu nehalo! Sem pa nekje brala, da lahko kolena oz. noge bolijo zaradi tega, ker naj bi se neki hormoni uravnavaluser posted image user posted image user posted image ! jaz dvomim da so me bolele zaradi malega, ker ga nikoli nisem prov veliko nosila,pa še k sem bila v službi, sem veliko več prehodila, pa dvigovala k zmešana, pa me nikoli niso koleni boleli, tako dauser posted image

clock-img

19.12.2005, 22:34

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

no, sem ze mislila, da samo mene bolijo kolena.... bolijo, ko se hocem vsesti ali vstati... vcasih se kar sesedem user posted image ....

Mami, pika moja!

clock-img

19.12.2005, 23:10

clock-img

Anonimen

Jaz sem se ena dva meseca po porodu še iz straniščne školjke komaj vstala (s pomočjo rok!!), tako so me bolela kolena. Potem pa je kar minilo.

clock-img

20.12.2005, 08:40

clock-img

mateja5

pencil-img

7

ja, kaj naj rečem. Mene bolijo kolena od prvega poroda (2001), ko se je mali veliko jokal in sem ga ogromno prenosila - že v porodnišnici po cele noči.user posted image
Sedaj ko sem drugič rodila (2004) pa me še vedno bolijouser posted image in lahko ti povem, da je čedalje slabše - v njih ni nobene moči več.

Upajmo, da bo to kdaj minilo tako hitro kot je tudi prišlo!!!!!!!!!

clock-img

20.12.2005, 11:30

clock-img

sezam

pencil-img

2188

Tud mene so bolela, pa je minilo (tko nekako kot je napisala eva1). Včasih je blo prav user posted image . Sam zdej mi pa v enem poka, ko hodim po stonicah - navzgor.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

clock-img

20.12.2005, 12:18

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Mene so začela ful boleti zadnji mesec nosečnosti, vsakič, ko sem počepnila, mi je počilo notr in fuuul zabolelo. Prvi mesec po porodu so mi na sprehodu kar klecale noge na momente. Zdaj je pa kul, je kar izginilo (upam)

clock-img

20.12.2005, 13:53

clock-img

Anonimen

Sem tud jaz mislila, da sem edina user posted image
Včasih se počutim kot ena fejst stara sitna soseda user posted image

clock-img

20.12.2005, 14:32

clock-img

simonav

pencil-img

18

Ja, tud mene bolijo že kak mesec, sem pa dva meseca po porodu. Zanimivo, sem tud jaz mislila, da sem edina, pa da mi mogoče manjka kalcija in vitaminov, ker si skoraj nič od zelenjave in sadja ne upam jesti zaradi krčev...? Kaj pa vem. A mogoče katera jemlje kake vitamine, ko doji - sploh če ste tko koz jaz, da bolj enolično jeste?

clock-img

20.12.2005, 15:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.12.2005, 19:19

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: simonav

A mogoče katera jemlje kake vitamine, ko doji - sploh če ste tko koz jaz, da bolj enolično jeste?

Ne, in jih nikoli nisem. Te šumeče tablete znajo fejst napenjat naše user posted image
Sem pa edino dobila železov sirup (Legofer user posted image  ).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem