writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

13.01.2006, 12:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.01.2006, 12:54

clock-img

SashaB

pencil-img

262

Tudi jaz ga dam v body in pižamico, nato skupaj v vrečo s kratkimi rokavi in ga še vedno pokrijem. Zadnjič sem ga dala spat brez vreče, smo pokritega pa je imel ponoči ful mrzle rokice in obraz, tako da ga sedaj vedno dajem v vrečo in nato še pokrijem.

clock-img

13.01.2006, 13:27

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

Vreca + kovtrcek. Mamo mraz v spalnici user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

clock-img

13.01.2006, 13:49

clock-img

viv_

pencil-img

9144

user posted image Jaz jo dam v pižamico, brez bodyja in v vrečo brez rokav in to je to! user posted image Res je topla tale moja punca!

clock-img

13.01.2006, 13:52

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Vreča NE nadomešča odeje, temveč pižamo, kjer so pač nogice pokrite, otrok pa ne more tako "noreti" po postelji. Tako, da mi našega obvezno pokrijemo še z odejo.
Glede na to, da je pri nas ca 19-20 stopinj ponoči, dam jaz našemu samo zgornji del pižame in vrečo, da mu ni prevroče

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

13.01.2006, 14:01

clock-img

Anonimen

Naša enako kot Vivina. Pižamo + žakelj in to v sobi, kjer je zjutraj 16 stopinj. Tako že od 3. meseca starosti. No, zdaj jo včasih grem zvečer zadelat z rjuhico, ampak to samo zato, ker sem sama sebi všeč kot taka skrbna mama, čeprav je zadeva seveda brez haska in je rjuha ponavadi zjutraj zmečkana nekje dol pri nogah user posted image

clock-img

13.01.2006, 14:05

clock-img

dory

pencil-img

8852

No nas je bl zmrznen po meni...tko da ma body, pizamo, clo na spalno vreco sem ga navadla in k gre spat ga pokrijem...itak pol zbrca dol ampak vseen...

clock-img

13.01.2006, 14:10

clock-img

Anonimen

Jaz sem ga vseeno še malo pkkrila, sicer ne prav z debelim kovtrom, z malo tanjšim. Saj potem pa vidiš, če mu je vroče ali ne.

clock-img

13.01.2006, 15:51

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Povsem enako kot Viv: pižama in vreča brez rokavov. Pa še tako je včasih malo mokra po vratu, ker spalna vreča sega čist do vratu.

clock-img

13.01.2006, 23:25

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Pri nas ne tastarejši,ne tamlajši ni maral vreče.
Tastarejšega sem dala noter,pa se je revež tako začel dreti,da sem ga takoj ven vzela in nisem več vztrajala z vrečo.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

14.01.2006, 12:38

clock-img

metaa

pencil-img

208

Moja ima bodi z dolgimi rokavi in pižamico (bombažno), potem pa spalno vreče brez rokavov. Jo nič ne pokrijem, ker je v sobi vedno 20, 21 stopinj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem