writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

18.01.2006, 08:38

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.01.2006, 08:41

clock-img

MarijaPo

pencil-img

1807

Mene zelo moti. Sicer je res, da je "invalidnih" parkir placov vedno sorazmerno veliko glede na ostale parkir place, ampak vseeno, ce nekdo ne more do trgovine, je pa res bedno.
Zato jaz ponavadi ko vidim koga, ki parkira na invalidnem placu stopim zraven in recem: o, lej invalida. (enkrat sem se zmotila, je bil tip res invalid in mi je bilo grozno nerodno).

clock-img

18.01.2006, 08:48

clock-img

Anonimen

Ne.

clock-img

18.01.2006, 08:49

clock-img

rikica

pencil-img

294

Ne,to pa res nikoli!Ko vidim koga ,ki tam parkira pa ni invalid sem jezna kot stouser posted image user posted image .Takšni ljudje me pa re razkurijo.

clock-img

18.01.2006, 08:52

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Ne.

Sicer pa še nikoli, pred nobenim centrom nisem vidla kakih redarjev, ki bi preverjali tovrstne kršitve. V mestu pa povsem druga pesem. Tam moraš še vsa kolesa imet čist v boksu, če ne te že udarijo s petimi jurji kazni.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

18.01.2006, 08:53

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Nikoli! Te "prometne" zadeve mene ful razpizdijo. Ravno danes zjutraj sem popizdila, ker si neko tele na javnem parkiru "zagarantira" parkir s tem, da si prinese gajbico in jo postavi na parkir. In sem jo jaz hudičevka prijela in odnesla v kontejner. Kje hudiča vidi pravico na javnem parkiru lastit prostor?!?
Pa blazno moti me to, da ne znajo parkirat tam, kjer je z belimi črtamo zacaknan prostor. In valda zapeljejo točno na sredino črte in zasedejo 2 mesti.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

18.01.2006, 08:53

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

NE, nisem invalid in ne želim biti, bo pa po moji zaslugi mogoče kdaj tisti mladič z BMW-jem ali mlada pič...z Mercedesom, ki jima je težko it 2m dlje do parkinga. Taki "invalidi" me pogrejejo. Po navadi pa, kljub varnostnikom, ne jeb... nikogar. Sicer pa varnostniki niti nimajo nobenega pooblastila, samo za opozarjanje in usmerjanje prometa. V Europarku je bil skoraj eden varnostnik tepen od "invalidnega" gospoda elegantnih 50 let in njegove žene, ki pa ni bila dosti mlajša user posted image . Sem že skor jaz skočla v njega in ga nardila nepokretnegauser posted image

Res, takih pa ne maram, prostori so za invalide in naj jih taki tut uporabljajo, ne pa da se mora "vozičkar" tlačit iz avta na normalnem parkinguuser posted image , kjer je včasih premalo prostora da otroka ven vzameš, kak bi šele ven prišel 90kg moški ali ženska. Ja, tut pri parkiranju smo bolj taktak, malo mimo, malo poleguser posted image

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

clock-img

18.01.2006, 08:57

clock-img

juma

pencil-img

97

Jaz nisem še nikoli.Mi vest ne pusti,da bi parkirala na mestu za invalide in mi kar pulz dvigneuser posted image ,ko vidim kakšnega prav flegma parkirat na takem parkingu

clock-img

18.01.2006, 09:11

clock-img

Anonimen

Ne, nikoli.
Če je na celem parkingu frej samo parkirni prostor za invalide, ne parkiram tam, temveč raje čakam na drugega. Seveda se ponavadi pripelje nekdo drug in ga tja vtakne, kreten zarukani! user posted image  Jaz pa samo grdo gledam, rečem pa nič. Žal, pa bi lahko.

clock-img

18.01.2006, 09:13

clock-img

Anonimen

ne nikoli

clock-img

18.01.2006, 09:13

clock-img

Anonimen

ne!

clock-img

18.01.2006, 09:18

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Ne, mi pa uide kakšna polglasno opazka, ko vidim, da nima niti nalepke niti ni invalid.

clock-img

18.01.2006, 09:21

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

18.01.2006, 09:23

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Nikoli!

lp

clock-img

18.01.2006, 09:25

clock-img

dory

pencil-img

8852

Ce sem sama nikoli....sem pa ze ene 2x pred zdravstvenim domom,ko sem bla sama z bolnim tamalim pa nikjer nc druzga za parkirat...

clock-img

18.01.2006, 09:28

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

Nikoli

clock-img

18.01.2006, 09:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

18.01.2006, 10:11

clock-img

inja2

pencil-img

600

nikoli

clock-img

18.01.2006, 10:12

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Nikoli! Ugotavljam pa, da bi marsikdo rabil lekcijo iz parkiranja. Ne samo pri parkiranju na mesto za invalide, ampak tudi zaradi parkiranja čez 2 parkirni mesti,... Čeprav je stvar verjetno v bontonu user posted image  in ne v nesposobnosti...

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

18.01.2006, 10:17

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Pri meni pa je tako, da večkrat parkiramo na mestih za invalide, ker sem invalid in imam tudi nalepke, ki jih vedno namestim na vidno mesto avtomobila. Verjamem, da me včasih kdo grdo gleda, ko vidi da tam parkira mlada družina, saj je moja invalidnost na prvi pogled skoraj neopazna, vendar pa imam od invalidske komisije potrjeno 100 % telesno okvaro. Kar se pa tiče redarjev je pa že druga zgodba, čeprav jih je v Cityparku kar nekaj,  nekateri še vendno parkirajo na mestih za invalide, če pa imaš srečo ti ga pa  pajek odpelje.
Ne jezim se na tiste, ki parkirajo na mesta namenjana invalidom, če pa je drugje vse zasedeno pa mi ni vseeno, da so na teh mestih ljudje, ki so "zdravi" Nikoli ne vemo kdaj se nesreča obrne tudi na nas in nam tako zagreni našo srečo.

clock-img

18.01.2006, 10:27

clock-img

Anonimen

NIKOLI!

Imamo v družini invalide in me vedno znova zjezi, ko vidim kakšnega popolnoma zdravega in vitalnega človeka, kako se nonšalantno pripelje na prostor za invalide. Zame so to mentalni invalidi. Zaverovani same vase in nesposobni videti potrebe drugih.
Ponavadi takim osebkom kar rečem, da so mentalni invalidi. Večina si ne upa nič reči nazaj, če pa že kaj rečejo, pa še dodatno pokažejo, da so primitivci.

clock-img

18.01.2006, 10:30

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Nikoli, tudi če sem sama z otrokom - se že vozim tako dolgo, da najdem prostor. Sicer pa so tisti, ki parkirajo tam, kjer ne bi smeli, zame vseeno invalidi - v glavi jim precej manjka.

clock-img

18.01.2006, 10:32

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

NE

clock-img

18.01.2006, 10:34

clock-img

Anonimen

Nikoli,pa čeprav ušpičene prekle padajo z neba.Se podvizaš.pa stečeš,pa je,
eni pa pred vhod v trgovino,najraje bi kar z avtom notri zapeljali.
Taki nimajo kaj preveč soli v glavi.

clock-img

18.01.2006, 10:40

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

nikdar. tudi jaz sem zelo jezna, ko vidim kakega atletsko grajenega mladeniča, ki parkira svojo mrcino na prostor za invalide in skoči ven iz avta; ali pa kako gospo odeto v kako krepano žival in z dvignjenim nosom stopi ven...

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem