writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

24.01.2006, 20:54

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.01.2006, 21:53

clock-img

Meggy

pencil-img

33

Živjo!
Smo v istem položaju, s tem da naš že od 3 meseca oz prej noče več ležat. Kar pokonci bi bil, glavico že sam drži tak da je res močan. 29.9. bo star 4 mesece. Sej če se sam tako dviguje, ni nobene panike, ker je res, da vidiš kdaj je otrok pripravljen na pokončno držo. Tudi v stolčku za hranjenje že lepo sedi. Dost je na tem kako ga tut sam narediš, če mu pustiš, je bolj živahen, če ne pa še bolj dojenčkast. Meni so ga včeraj v bolnici na otroškem oddelku postarale za 4 mesece, ker je tak pokončno sedel.

LP

clock-img

25.01.2006, 07:58

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

Ne ga vspodbujati. Umiriti ga pa tako ali tako ne moreš. Pusti samo kolikor res hoče sam.

clock-img

25.01.2006, 11:08

clock-img

kati*

pencil-img

649

naš Luka bo tud konec meseca star 4m ... in mu je najbolj fino, če sedi v naročju oz. na kolenih ... to mu pustim po par minut večkrat na dan (čisto sam ne sedi, sedi pa popolnoma zravnano) ... sicer pa ga jaz dam v ležalnik, ki ga mal bolj dvignem - ne čist v sedeč položaj, ali pa na kavču sedi na blazinah

je pa res, da tud med previjanjem malo "telovadiva" - me prime za rokice in se dvigne v sedeč položaj - ker mu je to nekaj najboljšega user posted image

lp, K

clock-img

25.01.2006, 12:56

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

moj pikec je v soboto dopolnil 3 mesece in moram rect, da ne mara predolgo lezat, ga moram kar pokonc dat.... glavico drzi sam pokonci, je zelo mocan.. ko se navelica lezanja se kar opre na komolce in dviguje glavico user posted image  ... se mi sicer zdi prehitro, samo ce sam hoce, kaj morem... mocan tale moj fant user posted image

Mami, pika moja!

clock-img

25.01.2006, 13:57

clock-img

tins

pencil-img

385

Tako, kot so že ostale povedale: otrok sa pokaže, kdaj je pripravljen na nasledni korak. Če je tvoj že tako močan, da se sam dviguje, mu kar pusti. Itak naj bi bili po povprečju na to pripravljeni po 4. mesecu, tako da tvoj nič ne prehiteva. Fizioterapevtka me je zgolj opozorila, da ga ni fajn posedat obloženega z blazinami in podobno. Ko "vadita" sedenje, bodi ob njemu in mu dajaj oporo v bokih- tako se bo hitreje navadil samostojnega sedenja, kot pa če je vedno napol prislonjen na blazine. LP 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem