writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

29.01.2006, 20:04

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.01.2006, 20:37

clock-img

mammy26

pencil-img

634

Če najdem kakšno dobro majčko zraven, potem oblečem tudi kdaj kavbojke. Drugače pa tako ne preveč elegantno in ne preveč športno. Nekaj vmes, da je okusno in službi primerno. Delam sicer v pisarni, a imam dosti opravka tudi osebno s strankami.

clock-img

29.01.2006, 20:40

clock-img

Maček Muri

pencil-img

235

Kavbojke samo ene parkrat na leto. V glavnem hlačni kostim, ali pa hlače in bluzo ali majčko, pa kakšno jopico čez.
Bi večkrat kakšno krilo, pa nič pametnega ne najdem.

clock-img

29.01.2006, 21:29

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Nikoli nimam kavbojk. Ponavadi kostim ali pa hlače in kakšna lušna srajčka, majčka oz. jakna. Pa ponavadi skoraj vedno visoke pete.

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

clock-img

29.01.2006, 22:44

clock-img

žužu

pencil-img

620

najraj mam trenerko...
delam domauser posted image

clock-img

29.01.2006, 22:46

clock-img

Anonimen

Čisto odvisno, koliko imam energije. Včasih zelo lepo, včasih pa kavbojke.

clock-img

29.01.2006, 23:03

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

29.01.2006, 23:10

clock-img

Anonimen

Jaz osebnega stika s strankami nimam, za v službo pa sem oblečena tako, kakor čez dan. Večinoma so to kavbojke ali kake druge hlače, pa kakšna mikica ali body, pa pulover. Ne kompliciram.

clock-img

30.01.2006, 07:50

clock-img

puncica

pencil-img

9847

se ne znam oblečt in sem na vsakem vogalu kmetica, in ja hodim na šiht tudi v kavbojkah in bundi 

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

30.01.2006, 07:55

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Ja itak. Sej so tud kavbojke oz. jeans hlače al pa krilo lohk čist okusni.user posted image

clock-img

30.01.2006, 08:03

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

Jaz v kavbojkah nisem nikoli... ni pa nič narobe, če zraven kombiniraš kakšno dobro srajčko in jopčko... Drugače imam običajno kar hlače na rob potem pa razne puloverje, srajčke, jopčke, majčke.... lahko so pa seveda še krila ampak jaz tega ne prakticiram (razen poleti kakšna oblekca)

clock-img

30.01.2006, 08:33

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Odvisno od razpoloženja... Včasih imam zvečer "v glavi" kako se bom spedenala zjutrej, potem sem pa zjutrej vsa zaleplena, da bi šla najrajš kr v trenirki in takrat s težavo navlečem kavbojke nase user posted image user posted image user posted image

Največkrat v kavbojkah...  Ampak strank itak nimam pa sama sem v pisarni.

Če se pa napove kakšen obisk, se pa mal zrihtam...

clock-img

30.01.2006, 15:33

clock-img

.ču

pencil-img

1181

V službi nosim uniformo...in tko k mi gre včasih na jetrauser posted image k je skoz eno in isto,...tko se poj zamislm,da je že kr ok tko kot je,ker bi se mi zmešal,če bi mogla skoz in skoz študirat kaj navlečt nase...
Ker ponavad kompliciram že smo kaj nej oblečem tko...za na pot...pa zdej ni glih važn,da grem v službo....kompliciram za kamorkol...

Drgač pa ja,kavbojke so zakon!!! V njih se fajn počutm in ponavad se tud da kr fajn uštimat in skombinirat...samo mal idej,pa je!

What's up :)

clock-img

30.01.2006, 18:19

clock-img

BibaJ

pencil-img

253

Pri meni je tudi odvisno od razpoloženja! Se mi zdi, da je kostimov in kavbojk približno pol pol na leto.

"Niste človeško bitje, ki doživlja duhovno izkušnjo. Ste duhovno bitje, ki doživlja človeško izkušnjo."
dr. Wayne W. Dyer

clock-img

30.01.2006, 18:49

clock-img

fusia

pencil-img

612

Jaz oblečem kavbojke mogoče dvakrat na leto, takrat, ko zjutraj res "nimam" kaj za obleči. Sicer pa večinoma hlačni kostimi ali kake kombinacije med različnimi kostimi.

clock-img

31.01.2006, 11:15

clock-img

LARIKA

pencil-img

701

Ker delam kot telefonistka ni pomembno kako sem oblečena,tako da se vedno oblečem tako da mi je udobno,da me ne zebe. Ponavadi hlače- ne nosim kavbojk, kakšno majčko, ali pulover, pa seveda jaknico, ali bundo ali pa plašč. Čevlje pa skoraj vedno nizke.

clock-img

31.01.2006, 11:25

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Nosim tudi kavbojke, pa zraven petke, pa kak pulover. Ali pa navadne hlače pa razne puloverje zraven, kako majčko...Nič posebnega.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

31.01.2006, 14:45

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Zelo dostikrat kavbojke. Zgoraj pa srajčke, kake lepe majčke in puloverje.

clock-img

31.01.2006, 14:46

clock-img

Anonimen

tut kavbojke ja, ker nimam dela s starnkami razn po telefonu in emailu :)

clock-img

31.01.2006, 14:49

clock-img

*barbapapa*

pencil-img

163

IZVIRNO SPOROČILO: zoal

A oblečete kavbojke tud?

...  v kavbojkah + srajčki ali  bombažni majčki + visokih petkah ....
meni tak način oblačenja ustreza ....

pozimi pa naše še navlečem kake žametne hlače,.... poleti pa kakšne lahke poletne .....

ma kostimov pa ne prebavljam,.......

clock-img

31.01.2006, 15:35

clock-img

Mateja*

pencil-img

282

Delam v ameriški firmi, tako da med tednom večinoma kakšne hlače, pa zgoraj majčko, srajčko ali puloverček. Ob petkih pa skoraj vedno kavbojke. Poleti velikokrat kako lahno obleko ali krilo, al pa platnene lahke hlače. Čevlje običajno z malo petke, visokih ne nosim.

clock-img

01.02.2006, 13:09

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

01.02.2006, 13:13

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Čisto odvisno od razpoloženja, kdaj bolj elegantno, kdaj pa tudi kavbojke padejo, ja. Saj se da tudi z njimi čisto cool izpasti.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem