writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

18.02.2006, 09:45

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.02.2006, 11:41

clock-img

tina104

pencil-img

1639

Mislim, da moj naredi enako.  S tem, da na koncu glavo malo dvigne, se mi zdi, da ne prileti ful na glavo. Ko prileti na hrbet naredi en mali trebušnjak, nekak tak. Če je to prav, ne vem.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

clock-img

18.02.2006, 12:28

clock-img

April

pencil-img

5459

vsak po svoje. Moj se je najprej obračal iz hrbta na trebuh. Obratno pa tako, da se je malo dvignil n rokice in se prekucnil na hrbet. Od začetka jih pač imaš na mehki podlagi, da se ne butnejo preveč. Kasneje, ko bo malo starejši bo pa glavico v luftu držal pa učke zapru, ko se bo prekucu. user posted image

clock-img

18.02.2006, 16:41

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Glavica je še vedno otrokov najtežji del telesa, zato 'prileti' nanjo. To pa ni nič narobe, bo še že dobil 'rutino' za obračanje.
Moja se pri 8 mesecih sploh ne zna preobrnit, pa to še tudi ni nič narobe. Komaj dober teden zna sedet brez opore. Pa gledam od kolegice malega, ki je 14 dni pred mano rodila - njen pa se vul preobrača in veselo plazi po vseh štirih.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

18.02.2006, 17:01

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Moja se enako kot tvoj obrne. Najprej je ene parkrat "bunk" z glavo ob tla, potem pa se je naučila, da mora glavico na roko naslont, da se ne udari.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem