writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

24.02.2006, 10:11

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.02.2006, 10:14

clock-img

mia-2

pencil-img

397

Hvala bogu nisem tako občutljiva na bolečino.Jest nikoli nič ne dobim.Komot zdržim.Sam pri tistem vrtanju mi gre pa sam zvok na živce da kr kurjo kožo dobim.

clock-img

24.02.2006, 10:17

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Še nikoli je nisem. Očitno nisem tako občutljiva.

clock-img

24.02.2006, 10:21

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.02.2006, 10:47

clock-img

Anonimen

Ne zahtevam. Zdaj že ve, da brez nje ne odprem ust.
Se jih namreč tooooooooooooooooolk bojim, zobarjev mislim, ne inekcij.

Ponavadi zobarja izberem po očeh, če ma lepe pol ni blema. Predzadnji je mel tko leeeeepe plave uke, da sploh nisi čutu bolečine če te je pogledal. Če te je pa lepo pogledal si pa videl vse zvezde, pa ne od bolečin. Sam kej k je mel asistentko za ženo user posted image .

clock-img

24.02.2006, 10:52

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Hahaha, Pikec, upam, da nisi tako kot Šifrer v pesmi ostala brez zob user posted image  user posted image  user posted image .

clock-img

24.02.2006, 10:55

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Jaz k sreči nimam kakšnih problemov z zobmi, tako da nikoli ne zahtevam injekcije. Potrpim pač tistih par minut vrtanja, pa sem dobra za eno leto.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

24.02.2006, 11:59

clock-img

lory05

pencil-img

283

Jaz te popolnoma razumem, tudi jaz zahtevam injekcijo, ker me vsi zobje bolijo, takoj ko pridem na stol.

clock-img

24.02.2006, 12:03

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

brez inekcije nikakor negre se ga bojim kotuser posted image

MED MAJHNIMI IN VELIKIMI

clock-img

24.02.2006, 12:15

clock-img

Anonimen

A o zobarjih bi?
Ja, moja priljubljena tema zadnje dni, grrrrrrr user posted image .

Do sedaj sem jo prosila, sem pa par dni nazaj ugotovila, da jo lahko zahtevam.

clock-img

24.02.2006, 12:16

clock-img

Maček Muri

pencil-img

235

Moja zobozdravnica drži injekcijo v roki, čim me zagledauser posted image
Saj vem, da je brez veze, boli res 2 sekundi, ampak mene boli čakanje na ta trenutek - tisti grozni bzzzzz  aaaaaaaaaaaaa

clock-img

24.02.2006, 12:31

clock-img

Anonimen

Hm... zakaj je tolk govora o zobarjih zadnje čase?user posted image user posted image user posted image

Meni je ni treba zahtevat... ker ko pridem v ordinacijo sem že čist zelena od strahu, da mi kar sam reče: "Nč bat, sej bomo dali injekcijo!"

Sem pa predzadnjič pri zobarju kljub 3 injekcijam zahtevala še četrto (sam sem bila na stolu tud skor 2 uri)

Mislim..ni problema zdržat pet minut vrtanja brez injekcije. problem je če moraš sedet 2 uri, pa si že cel adijo od vsega, pa ti preneha potrpljenje.

clock-img

24.02.2006, 12:38

clock-img

Anonimen

Nikoli, ni te potrebe. Imam odlične zobe, nobene plombe, k zobarju grem enkrat na leto zato, da me v pol minute pregleda in me ponovno naroči na kontrolo čez eno leto. Že kot majhna sem imela fajn zobarco, od mami kolegico, me je vedno spravila v smeh s svojimi pripombami.

Moj dragi vedno hoče inekcijo, ker ima z zobarji oz. bolečino slabe izkušnje in drugače k njim sploh ne bi šel. Tako pa potrpi tistih nekaj minut, lahko mu delajo kar hočejo, če dobi inekcijo.

clock-img

24.02.2006, 12:39

clock-img

dory

pencil-img

8852

Jst mam tolk dobro zobozravnico, ki mi jo sama ponudi...in vedno vzamem :)..zakaj bi bolel,ce ni treba :)

clock-img

24.02.2006, 12:49

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

JA!In to namesto pozdrava.Zgleda nekako takole.On reče dober dan, jaz odgovorim Injekcijo prosim.Potem pa on reče, ja kaj bova pa sploh delala danes?
Pa rečem, sej men je vseen, sam da injekcijo dobim, potem pa če kuj pulivauser posted image user posted image user posted image
Seveda potem najprej pogleda in reče, kontrola čez 6 mesecev(to se mi je zdej že ene parkrat naredilo)ampak jaz sem človek ki gre na ziher. Bolje je prej rečt. Edin enkrat me je zaj*...je rekel, nič ne bom delal, potem mi je pa zobni kamen spucal. Seveda na hitrco, ker sem že našla luknjo kako bom s stola ušlauser posted image Na konc je pa še vprašal a je kej bolel, no? aNe da ni?
Sem rekla,seveda je! samo ste me tako presenetili, da ni bilo časa za to da bi čutilauser posted image user posted image user posted image

clock-img

24.02.2006, 12:55

clock-img

Tricia

pencil-img

404

Jaz pa mam tolk zlato zobarko in je tako nežna, da je do sedaj nisem še zahtevala. user posted image
Dokler nisem šla k nji, sem se zobarjev bala kot hudič križa in sem se že par dni prej psihično pripravljala na mučenje, zdaj pa ne več. Ko tam sedim na stolu se ona in asistentka pogovarjata vsakdanje reči in tud mene vključita v debato. Ko želim kaj povedat se ustavi da povem in potem dela naprej. Tolk se zatopimo v debato, da pozabim kje sem... user posted image  Brez heca!

clock-img

24.02.2006, 13:11

clock-img

Yasminka

pencil-img

549

Ja! Me zelo boli, pa še strah naredi svoje.... Porod se mi sploh ni zdel nekaj hudega, če pa pomislim da bo treba k zobarju se mi kar user posted image

clock-img

24.02.2006, 13:14

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Zahtevala je nisem nikoli, dobila pa edino ko mi je izdrla zgornja modrostna zoba, pa še tist bi verjetno šlo brez.
Bi pa res pasalo imet kakšne slušalke s fajn muziko, ki bi preglasile tisto vrtanje.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

24.02.2006, 13:36

clock-img

rija

pencil-img

15589

moj zobozdravnik je tudi moj prijatelj in ve,da je lahko zanj smrtno nevarno, če mi ne da injekcije....user posted image user posted image

clock-img

24.02.2006, 16:17

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Obvezno zahtevam. sem se prej bala zobarja kot user posted image križa. odkar imam pa tega, pa mi ni več tak problem it. 

clock-img

24.02.2006, 17:15

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Prej je nisem nikoli rabla, sem mislila raje zdrzim kakor da dobim inekcijo. Ko sem pa enkrat videla da ta rec sploh ne boli, od takrat naprej pa jo hocem vedno.

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

24.02.2006, 18:23

clock-img

Mariposa

pencil-img

624

Ja vedno. Brez bi me po moje pobraluser posted image Drugače je tako, da imam precej visok prag bolečine, pri vrtanju pa popolnoma odpovemuser posted image

Ko tonemo, je najbolje, da potonemo prav do dna,
saj se lažje odrinemo kvišku, če se najprej dotaknemo tal.

clock-img

24.02.2006, 21:59

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

jaz pa ne vem, česa se bolj bojim, al zobarja al injekcijeuser posted image

vsekakor pa vsakič pri zobarju injekcija, vsekakor tist špik manj boli, kot če bi mi delal brezuser posted image ma mi nebi nič naredil, ker jaz samo lezem gor po stolu..pridem kr hitro do vrhauser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

24.02.2006, 23:58

clock-img

Anonimen

JAAAAAAAAAAA!

Zdej pa ze kr ene 4, 5 let mi dela vse z injekcijo. Drugac lahko samo sanja user posted image  Pa se to en obisk - en zob user posted image

clock-img

25.02.2006, 09:15

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

Obvezno! Brez tega ne odprem ust!
user posted image

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem