writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

12.03.2006, 10:00

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.03.2006, 10:10

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Tukaj http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=761470 je tekla debata o tem...mogoče najdeš kaj koristnih nasvetov in informacij. user posted image

Mi smo kupili v Hoferju tak trojček (iglu + tunel + tipi) http://www.hofer.at/images/data_product/67095264843fc7a86cf1e5.jpg in že imamo postavljen iglu, da se skrivamo... user posted image

Lp

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

12.03.2006, 10:46

clock-img

Cikica

pencil-img

516

kdaj ste to kupili spacey?Meni se full dopade,še imajo to v hoferju?

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/

clock-img

12.03.2006, 10:55

clock-img

mia-2

pencil-img

397

V Hoferju jih je že zmanjkalo.Mi smo še isti dan prišli ko so jih imeli 2 ure po odprtju in jih ni blo več.Pa smo se peljali v MB in dobili zadnjega.Se pa splača za 3500sit.Eni so jih bojda kr po 10 kupli?!Verjetno jih bodo naprej prodajal.

clock-img

12.03.2006, 11:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.03.2006, 13:41

clock-img

klepetka

pencil-img

2268

nekaj časa nazaj so imeli isto zadevo tudi v baby centru.Mi smo jih pa dobili lani za nagrado od pampers plenic v Tuš-u.super je.POleti jih imamo zunja pozimi pa noter.Pa tudi enkrat sem jih videla v enem katealogu ,samo se ne spomnim ,kateri je že bil(neckerman,Qelle)

clock-img

12.03.2006, 18:23

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Mi smo šotor naročili v pikapolonici...Ga dobimo enkrat ta teden..Upam, da bo ok. Cena je pa okoli 3.000 sit.

clock-img

12.03.2006, 20:08

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Ja, res je, takoj so zmanjkali.  Jaz bult sem šla že v pon. kupovat, potem mi pa tam prodajalka reče, da bodo v akciji šele v čet. in tako sem angažirala mojo prijateljico, da je ona šla ponj.  Še sreča, da ga je dobila, ker je baje bil res naval.

Za ta denar, se mi zdi super zadeva. Skozi tunel, pa naša Aya rada hodi, se ji zdi ful fajn, Liam se pa še nekako ne upa. Bo že...

Jaz sem jih lani, mislim, da celo iste, vidla v Baby centru za cca. 5.500-6.000 sit, v klub akciji, pa so bili za 4.990 sit. Ampak takrat še nismo o tem razmišljali...no še dobro, saj smo ga letos dobili ful ceneje.

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

12.03.2006, 22:11

clock-img

miška piška

pencil-img

232

Po mojem bodo taki navadni mali šotorčki na voljo tudi v Mercatorjevih centrih, ko se začne "letna" sezonauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem