writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

02.05.2006, 16:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.05.2006, 19:08

clock-img

nelly

pencil-img

172

Jaz mislim, da je ta vgnezditvena krvavitev samo en dan in krvi je tudi čisto malo.Tako, da je verjetno bolj kot pa ne podobno kakšnemu malo bolj močnemu izcedku. Jaz te krvavitve nisem imela, predvidevam pa da je tako.

clock-img

03.05.2006, 07:34

clock-img

balaena

pencil-img

221

jaz sem jo imela priblizno takrat, ko naj bi dobila M. mislim, da prav na tisti dan. takrat sem tudi test delala (pred tem). je bilo pa zelo zelo malo in take rjave barve, ne rdece kot M. 

clock-img

03.05.2006, 07:40

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Ko sem taprvič zanosila,se mi je nakazala,kot roza izcedek,ki je trajal,samo eno dopoldne...
Tadrugič,pa nisem opazila...

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

03.05.2006, 12:44

clock-img

Maj78

pencil-img

254

Joj kakšna nevednica sem kdaj pa naj bi prišlo do vgnezditvene krvavitve in posledica česa je?user posted image

Ker jaz danes pričakujem user posted image  in sem včeraj dobila samo rjvakast- roza izcedek ki pa ga danes ni več, zato me zanima.

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

clock-img

03.05.2006, 13:57

clock-img

balaena

pencil-img

221

Maj78: nekatere imajo vgnezditveno krvavitev, pri meni je bila taka kot ti opisuješ, v začetku nosečnosti. meni je sicer malo čudno, ker jo dobiš pribl. dva tedna po zanositvi (ko naj bi dobil M), ampak tako je. ti pa kar test nosečnosti naredi!

clock-img

03.05.2006, 22:10

clock-img

Maj78

pencil-img

254

Sem ga naredila včeraj pa je bil negativen, ga bom jutri zjutraj ponovila ker M še ni in upam da bo pokazal user posted image user posted image  in da ne bom spet full žalostna.

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem