cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

03.05.2006, 18:07

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

03.05.2006, 19:16

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Čaj se imenuje tudi krvomočnica. Jaz jo trenutno pijem. Več o tem pa imaš na podforumu Želimo si novega člana. Pred par dnevi smo ravno govorili o tem. Poglej tja, da ne bom tukaj še enkrat vse pisala.
LP

lana38

clock-img

03.05.2006, 19:32

clock-img

fionaP

pencil-img

431

Meni je pomagala, rezultat pa je prišel na svet 10.3. letos!
user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.05.2006, 20:40

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Kako dolgo pa si jo pila? Mislim koliko ciklusov. A sta oba oba pila ta čaj, ali samo ti?
Lp

lana38

clock-img

04.05.2006, 07:24

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

Midva sva tudi pila oba.Zvečer vsak po eno šalco.Je full zanič,bljak,ampak ima baje še druge zdravilne učinke(proti kašlju,...),tko da škodit ne more.Boš pa pri sebi opazila kako res deluje,ko boš imela full močnejšo M,saj krvomočnica-rdeča smrdljička fajn prekrvavi maternico.
Poglej si res za nazaj,saj je bilo o tem že ogromno napisanega.

Srečno!!

clock-img

04.05.2006, 07:26

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

Aja pa še to,ta čaj pomaga samo pri vgnezditvi ploda v maternico,če je problem neplodnosti nekje drugje(npr.neprehodnost jajcevodov,nedelovanje jajčnikov,slab spermiogram,..)potem ti noben čaj ne more pomagat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem