writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

31.05.2006, 11:02

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

31.05.2006, 11:15

clock-img

muha1

pencil-img

666

Moja mama ga ima in je zelo zadovoljna z njim. Nosi ga pa večinoma ko dela na vrtu, hišna opravila,... Njej pomaga!

clock-img

31.05.2006, 11:15

clock-img

Anonimen

zivjo

moj ati ga ima ze pet let, smo ga mu kupil za rojstni dan, pa ga ful prehval prav da mu ful pomaga. ko sem ga pa jaz probala me je pa tut ful motu. po moje je to cist odvisen od cloveka!user posted image

clock-img

31.05.2006, 12:31

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Moja stara mama ga ima in je zelo zadovoljna.....  Glede povračila ti pa lahk rečem, da sem sama tudi že eno stvar, ki je bila bla-bla vrnila pa ni bilo problemov, tko da mislim da  ti bodo povrnili denar....

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

31.05.2006, 13:09

clock-img

tralala

pencil-img

220

Jaz sem ga nosila zadnje mesece v prvi nosečnosti. Meni je neverjetno pomagal, že po par dneh. Ne predstavljam si, kako bi trpela in ne spala, če ga ne bi imela. Sem si ga pa sposodila od sestre in verjetno si ga bom čez par mesecev morala spet... Imela sem samo križnega.

clock-img

31.05.2006, 13:51

clock-img

barbara b

pencil-img

589

Če ga tišči in moti, naj ga nosi preko majice. Jaz ga nikoli nimam direktno na kožo in mi vseeno pomaga.user posted image

clock-img

31.05.2006, 19:03

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

31.05.2006, 22:49

clock-img

mala Zala

pencil-img

458

Ja, bubabaya, da se. Pokliči na št. 05/66-44-882 in se zmeni za vračilo kupnine. Vsaki stranki smo vedno, brez problema vrnili denar za kosmodisk. Res škoda, da mu ne pomaga. Ker je fajn zadevščina. Pa ga je zagotovo prav namestil? Je nosil oba dela - dolgega in križnega skupaj? Morda bi poskusil še to.

Pa lep pozdrav!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem