writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

02.06.2006, 20:53

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.06.2006, 20:59

clock-img

total

pencil-img

4453

Jaz sem 1x Niku spasirala z paličnim pa se je vse skup sprijelo,zanič,pol sem kupovala čist tiste mini testenine ene so z korenčkom,lahko normalno to poje.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

02.06.2006, 21:05

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Testenine so 'pocaste', če jih zmiksaš (vsaj moje so bile).

Ali kupi čisto majčkene testenine ali pa navadne skuhaj in na drobčkeno naseckaj.

clock-img

02.06.2006, 21:06

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Jaz sem jih Anžetu zmiksala s paličnim mešalnikom - ostali so sicer drobni koščki (ni se spasiralo v nulo). Miksala sem jih pa skupaj z omakco - če bi jih same bi se pravgotovo spocale.

clock-img

02.06.2006, 21:06

clock-img

Anonimen

js sem tisi na začetku kupila testenine k so drgač za v juho..čist une tamale zvezdice in jih je lepo jedla user posted image  sej k je vse skup zmešan z neko omako je vse tko al tko tko fino sluzast da z lahkoto pogoltnejo brez grizenja

clock-img

02.06.2006, 21:08

clock-img

tulip

pencil-img

917

Jaz sem npr. zvezdice za na juho na začetku na grobo miksala v mineštro, zdaj pa mu jih dam kar take, z zelenjavo ali omako...

clock-img

02.06.2006, 21:12

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

02.06.2006, 21:53

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

moj user posted image  je ravno pred 2 dnevi jedel kar makaronflajs... sicer sem dala samo makaroncke brez mesa, dodala malce juhce in mal zelene solate in zmiksala... je ogromno pojedel user posted image

Mami, pika moja!

clock-img

02.06.2006, 23:30

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz sem že od začetka hrano le z vilico 'potlačila'. Pasirala sem samo enkrat grah (ker olupi z vilico niso šli narazen). Je pa najlažje tako pretlačit špagete in rezance. Sedaj pa ji dam kar cele makarone - je z rokico. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

02.06.2006, 23:31

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Aja - če bi jih pa pasirala s paličnim, pa jih razredči z juho (govejo, kurjo) ali z omako - že, ko pasiraš. Ne bojo pocasti. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

03.06.2006, 00:00

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem