cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

20.06.2006, 09:36

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.06.2006, 09:40

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Mene so vprašali, če je kdo od sorodnikov obolel - potem bi jo cepili, sicer pa jih res več ne cepijo

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

20.06.2006, 20:24

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Jaz sem dobila za izpolnit kratek vprašalnik in na podlagi odgovorov, tamalega niso cepili.

LP

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

20.06.2006, 20:44

clock-img

Mateja82

pencil-img

926

Ceplenje je prostovoljno. Men so dali vprašalnik za izpolnit, kljub temu da ne spada pod rizične smo se odločli da jo damo cepit. Cepljena pa je bila šele v drugem mesecu, ker počakajo da dobijo sedem kandidatov, da se jim splača odpreti stekleničko s cepivom.

clock-img

20.06.2006, 21:58

clock-img

Golobček

pencil-img

514

Tudi v Celju ti dajo za izponit vprašalnik. Slovenija ne spada med ogrožene države, ker pa je danes čedalje več bolezni ,k nam pa prihaja čedalje več tujcev je kar priporočljivo da daš otroka cepit. V Celju cepijo vsako sredo, je samoplačniško  stane pa 4.000,00 sit. Mi smo ga dali cepit ,ker nam je tako svetovala tudi na posvetovalnici.

clock-img

20.06.2006, 22:28

clock-img

natalia

pencil-img

1423

niso cepili.

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

21.06.2006, 10:45

clock-img

mateja78

pencil-img

77

Živjo!
V celjski porodnišnici je cepljenje tudi prostovoljno. Mojega malčka so cepili drugi dan po rojstvu kar v porodnišnici plačala pa sem samo 1.600 sit.

LP MATEJA

clock-img

21.06.2006, 15:13

clock-img

sarazan

pencil-img

968

V Ljubljanski porodnišnici sem dobila v podpis izjavo, da ne želim cepiti otroka. Če bi želela, da mi otroka cepijo, izjave ne bi podpisala in otroček bi dobil cepivo.

Na izjavi je bilo tudi navedeno, da se cepljenje priporoča, če v družini obstaja ta bolezen (tuberkoloza) oziroma smo pred kratkim bili ali bomo kmalu šli v dežele, kjer je ta bolezen pogosta (predvsem tretji svet). Države so bile tudi naštete.

clock-img

21.06.2006, 23:13

clock-img

allj

pencil-img

44

Smo cepili.
Dej, vtipkaj v iskalnik TBC ali tuberkoloza, je bilo že full povedanega, da boš izvedela VSE, od vzrokov, posledic, cen, tel. številk,.....Res vse.  lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem