writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

05.07.2006, 08:02

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.07.2006, 08:24

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Nam so rekli že prej, ko je bil star par mesecev, da se mu ne sme "sugerirat" če me razumeš, da bo sam "ugotovil" kaj in kako, ali je levičar ali desničar.

In recimo, če bi bil levičar, da bi več škode naredila, če bi mu na silo "vsiljevala" stvari v desno rokico. Torej na silo mu ne preprečiti, če mu bolj leži leva stran.

A si recimo pediatrinjo že vprašala, kaj pa ona meni.

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

05.07.2006, 08:36

clock-img

Jana4

pencil-img

135

Jaz sem opazila pri približno enem letu, da bolj uporablja levo roko za risanje, hranjenje.
Prepričana pa sem bila ko sem ji podzavestno dala žličko v desno roko pa jo je sama prestavila v levo. Zdaj je stara skoraj tri leta in je levičar user posted image .

You're Unique, Just Like Everyone Else....

clock-img

05.07.2006, 08:43

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

05.07.2006, 08:55

clock-img

david

pencil-img

209

IZVIRNO SPOROČILO: morrak
Ja Mina saj za to ravno gre, da če je levičar, mu ne bi rada na silo nekaj vsiljevala, da mu ne bi škodovala. To smo začeli bolj opažati šele sedaj.

Kako to, da sploh razmišljaš o tem ? Imaš "pametne" babico/dedka/sorodnike ali imaš sama kak predsodek pred levičarji ?

d.

clock-img

05.07.2006, 09:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

05.07.2006, 11:46

clock-img

srki

pencil-img

9222

Pri približno enem letu, prej je vse delal z obema rokama. Samo mislim, da je naš kar oboje-levičar in desničar. Včasih še zdaj prime žlico z levo roko in z njo tudi tako lepo je, kot z desno. Se bo že sam odločil, kaj bo-levičar ali desničar, ali pa oboje.

To, da bi ga odvračala, se mi zdi pa največja neumnost. Jaz sem tudi levičarka, pa moja sestra tudi, pa bratranec, pa od sestre mož, pa nas ni noben odvajal od tega.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem