writing-img

ČEP - že spet...

clock-img

19.08.2006, 18:36

clock-img

beba76

pencil-img

2059

Sicer sem pred 4. porodom, a so se mi dosedanji trije začeli z razpokom mehurja in mi zdaj nekaj ni jasno.

Mislim, da se mi je v četrtek ponoči odluščil čep, saj sem imela na vložku kar lepo količino krvavo-rjave sluzi, notri pa so bile tudi krvave nitke. Izcedek sem imela še včeraj - dopoldan še kar precej in še krvavega, popoldan je bil že samo rjav, čez noč in danes pa imam rumen izcedek, kot sem ga imela pred krvavitvijo.

A je možno, da je bil to čep?? A se je kateri zgodilo, da je pol spet dobila samo rumen izcedek??
Aja, še to: PDP imam v petek, 25.8. user posted image
Za odgovore se vam najlepše zahvaljujem.

clock-img

19.08.2006, 20:17

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Pojdi se pokazat.

clock-img

19.08.2006, 20:41

clock-img

beba76

pencil-img

2059

Bila, pa so mi naredili samo CTG in poslušali srčka, pregledali pa me niso. Je G rekel, da bom v dveh dneh rodila, če mam tak izcedek, kot pravim...user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.08.2006, 20:44

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Uf, beba76, tak daleč si že? Super!!!user posted image user posted image user posted image

Želim ti čimkrajši in lep porod, sicer pa glede na število, koliko si jih že dala skozi, je to zate mala malica.user posted image user posted image

Pa le čimprej javi, ko bo, ker bomo radovedne.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem