cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ČOLNARNA ZAPRTA!!!

clock-img

21.03.2005, 22:00

clock-img

Neški

pencil-img

6

Sporočam žalostno novico, da so danes dopoldan zaprli Čolnarno v Tivoliju. Občina je izdala odlok o zaprtju zaradi dolgov in popolni izpraznitvi, tako da so jim še wc školjke pobrali.
Jaz sem že cel dan v šoku in sploh ne pridem k sebi. Pa ravno lepo vreme se je začelo in v petek so dobili sladoled :).
Še edini lokal, kjer se ni kadilo in so bili ful prijazni so nam zaprli.
Važno, da smo v Evropi. Verjetno smo tudi edini, ki nimamo lokala za mamice z otroci:grrr:.
N&N

clock-img

21.03.2005, 22:02

clock-img

Ezi

pencil-img

716

:zmeden: Kaj??!! A res, al kaj???
... pa sej to ni res ...

clock-img

21.03.2005, 22:08

clock-img

TNT

pencil-img

59

lokala za mamice z otroci ?????

ne vem sicer kaj naj bi to bilo - lahko pa pokažeš malo podjetniške žilice in ga ti odpreš ;)

clock-img

21.03.2005, 22:12

clock-img

Neški

pencil-img

6

sej bi, samo je najemnina malo previsoka

clock-img

21.03.2005, 22:17

clock-img

Anonimen

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA???????????????????

Kje se bomo pa zdej dobivale??? :((:((:((

Pa ne noooooo...:((

Žalostna :fis:

clock-img

21.03.2005, 22:34

clock-img

Pinja

pencil-img

354

Sej to ni res :zmeden:! A bomo mogle v mesto na kavo? Kdaj se pa tisti lokal zraven Horsa odpre? Sicer nima velik prostora, ima pa vsaj vrt :zmeden2:

clock-img

21.03.2005, 22:57

clock-img

Anonimen

Pinja, pozno..sam tam ni placa za vozičke pa še Hors smrdi:)-

clock-img

22.03.2005, 08:09

clock-img

lidia

pencil-img

501

Zakaj dobre stvari ne morejo dolgo trajati? :grrr:

Sem tud jaz kar jezna!

clock-img

22.03.2005, 08:10

clock-img

kaja11

pencil-img

1024

Zakaj se pa ne bi v Mostecu dobivale?? Veliko prostora, mizic... pa še igrišče je za otročke, ki so malo večji. Res pa je, da nimajo tortic:(

clock-img

22.03.2005, 08:15

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

V Mostecu majo pa krvavice pa pečenice z zeljem :ups:

clock-img

22.03.2005, 08:23

clock-img

lidia

pencil-img

501

Nič hudega, če nimajo tortic...

clock-img

22.03.2005, 09:34

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Ja, smo bili včeraj v Tivoliju in je žal res. Sva šli potem z Boni pač v mesto na kakav. Kar pa niti slučajno ni isto :(. Nisem pa vedela, da so ga kar zaprli, sem mislila, da samo kaj renovirajo :((.
Pa ravno kofetek na sončku je bil bistvo sprehoda, a ne? In še :duda: se niso toliko pritoževali, ker so bili zunaj.

Mostec? A ni tam ful senčka, predno prideš do gostilne, ker greš po gozdu? Jaz raje po sončku šetkam.
Uf, tudi jaz sem jezna :grrr:.

LP; B

clock-img

22.03.2005, 13:17

clock-img

Anonimen

Mah Mostec tista gostilna- bolj lai manj podn od podna, plus še dražje kot kje drugje, + senca, +mraz...:)- Sej ne rečem..gozd je a ne..sam ponudba je pa bolj tko tko.

Tam na tržnici Koseze je tut bolj tako tako, Kresnička sploh nima prostora, pri Bajerju ni nič...Žabar je predaleč pa še na cesti skor...Kje se lahko sploh dobimo?????

lp,:fis:

clock-img

22.03.2005, 15:34

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Danes sva bili z Boni v Mostecu. Groza. Nikjer nikogar, pusto, zanemarjeno, sicer gostilna je bila odprta, a res podn. Povsod senca, luže, blato, skratka Tivoli je zakon :bravo: (ampak ne brez Čolnarne :(().

LP; B

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem