writing-img

Čaj - a jim ponudite vedno svežega

clock-img

12.04.2006, 17:06

clock-img

Anonimen

Kako dolgo imate en in isti čaj ali jim ponudite vedno svežega. Moj je star npr. 5 m. pa ga še ne popije dosti. Kako dolgo lahko stoji čaj, da je še piten. če npr. kam gremo?

clock-img

12.04.2006, 17:20

clock-img

tina104

pencil-img

1639

Če mu skuham čaj, potem ga ima za en celi dan.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

clock-img

12.04.2006, 17:20

clock-img

Anonimen

jaz sem ga vedno delala samo po deci .tako da je vedno svežega dobil

clock-img

12.04.2006, 17:21

clock-img

Anonimen

Jaz sem ga povohala, pa sem takoj vedela. Ne spomnim se pa na pamet, kako dolgo je bil v redu.
Drugače sem pa itak največkrat svežega pripravila, ker sem imela večinoma instant in res ni problem narediti čisto malo čajčka, pa če ga je treba dodati, je spet stvar dveh sekund.

clock-img

12.04.2006, 17:37

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Jaz mu ga naredim 50 ml (star je 2 meseca) in mu ga dam. Ker ga vedno še kaj ostane, mu ga dam še kasneje. Tako včasih stoji par ur na sobni temperaturi, pa ga potem še kaj spije, včasih pa ga kar zlijem proč in naredim novega. Odvisno. Ni pa še bilo nič narobe, če ni bil pač čisto "svež".

LP

clock-img

12.04.2006, 18:01

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Jaz ji vedno skuham samo 100 ml in ga popije takoj včasih se naredi da malo pusti "tisto pa jaz spijem" in potem spet svežega skuham!user posted image

< Sporočilo je popravil Boris -- 12.4.2006 18:02:41 >

clock-img

12.04.2006, 19:40

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Navadno imam tistega za zmešat (v zrnih) in sproti naredim. Če pa kuham čaj, pa ga skuham zjutraj in pije čez dan. Če ostane, ga zlijem stran in zjutraj skuham novega.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

12.04.2006, 20:07

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Tudi jaz sem naredila čaja vedno za eno stekleničko torej 1-2 dcl, tako da je imel v bistvu vedno svežega.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

12.04.2006, 20:17

clock-img

petra.horzi

pencil-img

761

sj pomoje pol kr vse podobn nardimo:)jz tud če ga recimo dopoldne nardim, pa ne spije lih velik (nardim ga ponavadi 1dcl) pa ga pol še proti večeru oz čez dan pije, naslenji dan pa tud če je unga ostal še več kot pol naredim svežega

moj sonček je že "velik fant"

clock-img

12.04.2006, 20:19

clock-img

BlankaT

pencil-img

511

Jaz ji ga  pripravim po 2 dcl in ga ima potem dokler ga ne spije. Je pa res, da ga spije tudi po 3 dcl na dan.  Vendar pa ji vsako jutro novega pripravim in ko ga spije ji ponovno naredim novega.

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

clock-img

12.04.2006, 20:22

clock-img

dory

pencil-img

8852

No ko je bil tamal se manjsi sem mal bolj komplicirala in zlijala ven caj...zej pa sam povoham..ce se ok mu dam za pit,drgac ne..ni pa starejsi kot en dan...ali eno noc :)

clock-img

12.04.2006, 20:57

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Jaz mu ne dajem instant čajev, navaden sadni čaj pa ne vidim problema, da bi bil nekaj ur star. Zjutraj mu naredim eno flaško (2dcl), ki ga nese v vrtec in ga tam pije celo dopoldne, oz. do kler ga ne popije in mu dajo potem kaj drugega. Popoldne pa mu potem zamenjam tudi če ne spije. Tudi sebi ga večkrat naredim cel liter in ga potem počasi pijem.

clock-img

12.04.2006, 21:30

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

hmm, jaz aneju (star bo 10 m) vsak dan prevrem vodo in tako vsak dan dobi svež čaj... včasih ga malo segrejem, včasih pa ga pije kar tako (mlačnega)

clock-img

12.04.2006, 21:32

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

aja, delam mu ga pa vedno v mali flaški (125 ml) in ko to spije, dobi novo rundo.. dajem mu pa instant Hippov čaj jabolko - tega ima najraje

na dan običajno spije 150 ml čaja, včasih tudi več

clock-img

12.04.2006, 21:44

clock-img

poliloni

pencil-img

623

Jaz  mu naredim po 2dcl in ga imamo potem za prib.4ure (ker na tem zeliščnem tako piše) - čeprav ga ponavadi spije le malo.... Tako, da ga večinoma mečemo stran

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem