writing-img

Čaj malinovih listov, kje v MB?

clock-img

02.07.2009, 20:20

clock-img

Anonimen

Sem v 36. tednu nosečnosti in bi rada začela piti ta čaj, pa me zanima kje ste ga kupile tiste, ki ste iz MB?
Oz. maline imamo tud doma, a ti pošušeni listi veljajo?

Obstajajo pa tudi divje maline, ki rastejo kr tak v naravi in so baje iste kot domače samo da so bolj drobne.

Prosim vas za nasvet katere liste uporabit oz.kje kupit čaj.

Hvala

clock-img

02.07.2009, 20:21

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

Sanolabor (če dobro vem je v City-u), jaz sem ga nabavila (za vnaprej user posted image ) v murskosoboškem Sanolaborju ...

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 2.7.2009 20:23:06 >

clock-img

02.07.2009, 20:39

clock-img

eternety

pencil-img

309

Tudi jaz ga iščem. Mi je ena gospa svetovala naj grem pogledat v trgovino z zelišči nasproti mestne tržnice, tam naj bi imeli ta čaj. Nisem pa še utegnila preverit.

clock-img

03.07.2009, 09:31

clock-img

Monni

pencil-img

164

jaz sem ga pred približno mesecem in pol kupila v Citiyu v Sanlaborju

clock-img

03.07.2009, 09:54

clock-img

Tina&Dean

pencil-img

97

Kupiš ga lahko v lekarni Lah na Taboru.

7.10.2006 se nama je pridružil najin pikec Žan (3500g, 50cm)
22.7.2009 se nam je pridružila princeska Zoja (3700g, 50cm)

clock-img

03.07.2009, 13:12

clock-img

Anonimen

Hvala vam za odgovore.

Vsem pa želim hiter in čimmanj boleč porod.

clock-img

03.07.2009, 17:12

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Jz sem pa prejšnji mesec nabrala liste (v gozdu) in jih posušila, da jih bom imela, ko bo čas za to.
Mislim, da veljajo tudi listi malin, ki jih sama nabereš na vrtu. A v lekarni si že vprašala? 

clock-img

03.07.2009, 18:09

clock-img

Andrejka9386

pencil-img

239

jaz ga imam doma še zapakiranega...sem ga kupila ker sem bila že čez rok in so mi svetovali naj pijem, da pospeši odpiranje...sem ga samo domov prinesla in postavila na pult...drugi dan sem rodila...tako da preverjeno pomaga user posted image in to celo zapakiran... če ga katera želi, ga podarim...

clock-img

03.07.2009, 23:32

clock-img

felix7

pencil-img

6099

seveda, lahko posušiš liste domačih malin. Sušiti jih je potrebno v temnem in suhem prostoru. Možno je pa tudi, da so ravno tako dobri sveži listi... ampak nisem čisto prepričana, bi morala mami vprašat, k obvlada zelišča.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

clock-img

03.07.2009, 23:36

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386

jaz ga imam doma še zapakiranega...sem ga kupila ker sem bila že čez rok in so mi svetovali naj pijem, da pospeši odpiranje...sem ga samo domov prinesla in postavila na pult...drugi dan sem rodila...tako da preverjeno pomaga user posted image in to celo zapakiran... če ga katera želi, ga podarim...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa jaz v to ne verjamem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem