writing-img

Čaj ob dojenju ?!?

clock-img

12.06.2007, 13:00

clock-img

Geja

pencil-img

374

Hojla,

Nekateri pravijo, da je potrebno otroku dajati malce čajčka, drugi pa da v kolikor dojiš to ni potrebno.
No tiste ki dojite me zanima ali user posted image (naša ima 4 mesece) dajate čaj in kateri?

lp,
Geja

clock-img

12.06.2007, 13:05

clock-img

pika30

pencil-img

1150

Zdaj v tej vročini ji vsekakor ponudi malo čaja od 4 mes je zelo fajni osvežilen čaj od Hippa-jabolko in melisa ali pa navadno vodo.

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

clock-img

12.06.2007, 13:24

clock-img

bodoča

pencil-img

908

Jaz pričakujem prvega user posted image  in nam je zdaj v šoli za starše rekla, da dojenček neke hude žeje ne trpi, če se doji (mogoče nam je rekla to zato, ker bojo user posted image  jesenski oz. pol pri nekaj mesecih zimski) in da če že damo kaj drugega za pit, naj bo to otroški čaj ali pa prekuhana voda (nesladkana), pa še to, da naj damo pijačo po žlički in ne na flaško.

Jaz mislim, da v tej vročini ne more škodit, če mu daš malo tega čaja kot je rekla Pika30 ali pa vodo.

mojeustvarjanje

clock-img

12.06.2007, 20:37

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Tudi jaz se strinjam, da ji daj malo tekočine v tej vročini. Samo poskusi jo navaditi na navadno vodo, ker naša bi zdaj pila samo hipp-ov melisa-jabolko, vode pa ne.

clock-img

12.06.2007, 21:18

clock-img

eya

pencil-img

4615

Jaz nisem mojemu nikoli dajala poleg dojenja dodatne tekočine, tudi poleti ne. S tekočino smo začeli takrat, ko smo začeli uvajat GH, pri 5,5 mesecih.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

12.06.2007, 22:48

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Midva sva se danes podojila pol, sva šla pa v mesto in mi je po pol ure začel cvilkat. Sem mu dala čaja pit pa je skoraj en deci spraznil. Zgleda da je bolj žabje sorte. No glede na to, da user posted image ful švicajo, mu jaz dajem čajčka al pa samo vodo.

clock-img

12.06.2007, 23:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem