cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Čaj za dojilje

clock-img

26.01.2009, 18:35

clock-img

tia12

pencil-img

883

Ojla...

Zanima me kdaj ste začele piti čaj za dojenje?

TAJ - 10.4.2009

clock-img

26.01.2009, 18:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.01.2009, 18:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.01.2009, 21:50

clock-img

tianatian

pencil-img

13

pravtako po prihodu iz porodnišnice, s tem da jaz pijem čaj od HIPP-a mi je boljši okus, se pa strinjam z zimska ni pomembno če piješ čaj ampak predvsem je važno da piješ ogromno tekočine.
LP pa dosti uspeha pri dojenju se splača.

clock-img

26.01.2009, 21:55

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

V CE porodnišnici že med bivanjem tam dobivaš čaj za dojenje, jaz sem ga pa potem tudi doma pila. Kupila sem ga v lekarni od Galenskih laboratorjev - se mi zdi zelo dober že zato, ker so not taka zelišča (recimo kumina), ki tudi pomagajo blažiti krče pri dojenčku. Ko je našo user posted image  nekaj zvijalo, sem v ta čaj še dodatno nasula kumine in se mi zdi, da je kar pomagalo.

Drugače pa ja - kot pravijo že zgoraj - najbolj važna je zadostna količina tekočine.

clock-img

26.01.2009, 22:01

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Pila sem ga po prihodu iz P in sicer tistega iz lekarne.

clock-img

27.01.2009, 08:26

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Začela pit 2 tedna po prihodu iz P, samo zaradi strahu, da mi bo mleka zmanjkalo, zdaj ga pa še vedno pijem, ker sem se navadila. 1 na dan od tekane ali od hipa bio (v vrečkah), un instant je kar nekiuser posted image . Se mi pa zdi, da tekane več mleka delauser posted image , še več mleka mi pa dela brezalkoholno pivo in polentauser posted image

clock-img

27.01.2009, 08:32

clock-img

koala

pencil-img

5539

Jaz sem ga začela piti že v porodnišnici, tam sem pila instant od Hippa, ker sem ga dobila in zato ker sem si tistega lahko sama nardila. Doma pa sem pila najprej bebi-val-ovega, kasneje pa čaj za dojenje od teekanee, jaz ga še zdaj pijem, pa bo mali v ponedeljek star eno leto.
Se pa strinjam da je za uspešno dojenje treba dovolj pit in pri sebi sem opazila da je mleka manj če nisem dovolj pojedla.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

27.01.2009, 15:05

clock-img

3T

pencil-img

260

Jaz sem pila Baby čaj, sicer pa bi rekla, da je še bolj kot to kaj piješ, pomembno koliko piješ, ter koliko pristavljaš otročka.

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem