writing-img

Čakam na OP

clock-img

23.04.2005, 09:13

clock-img

Urska61

pencil-img

112

Pozdravljene, punce!

Končno sem dobila zaporedno številko za histeroskopijo in laparoskopijo. Ginekologinja mi je hotela dati kar klomifem za 6 mesecev, pa sem ji rekla, da ni potrebno, ker imam ovulacije. No, po UZ je pa tudi ona rekla, da lahko grem kar na operacijo.
Me pa nekaj zanima. G je rekla, da naj tisti cilus, ko bom šla na op, jemljem Stediril M - kontracepcijske tablete, da se mi bo sluznica stanjšala. Ali je katera druga tudi morala jemati tabletke pred OP?

Lep vikend vam želim.
Urška61:morje:

clock-img

23.04.2005, 09:16

clock-img

emaa

pencil-img

7450

pika74 jih je mofla jemat, zato ker je imela fiksen datum, ki ni bil do 15 dne v ciklusu. A imaš v Ljubljani op? Katero številko imaš, pa na UZ se takoj naroči, ker ti bojo to povedal, ko ti bodo dal datum. Jaz se imela 337 začetek marca, pa grem v Trbovlje, bom na vrsti v ponedeljek, v Ljubljani bi imela pa mogoče UZ maja, laparo in histero junija, septembra kdo ve.

clock-img

23.04.2005, 10:04

clock-img

Urska61

pencil-img

112

Emamair, saj mi je G naredila na zadnjem pregledu UZ in je rekla, da moram to sliko zraven prinesti. A je to to? Ja, na op grem v LJ. Včeraj sem klicala in dobila številko 595. Upam, da ne bom ravno julijo naročena, ko imam dopust. Potem si bom raje na avgust prestavila, če se bo dalo.

clock-img

23.04.2005, 10:05

clock-img

Urska61

pencil-img

112

Moja G je klicala, koliko časa je potrebno čakati na op, pa so ji rekli, da 1 mesec. Upam, da je res tako. :zmeden:

clock-img

23.04.2005, 11:04

clock-img

emaa

pencil-img

7450

upam, da boš hitro na vrsti, mene naj bi operirala dr. ribičeva in je preveč za čakat, avgusta pa ni operacij, ker so dopusti, baje se začnejo 15.7.

clock-img

23.04.2005, 19:12

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Jst sem čakala 7 mescev.Tako,da mislim da ni tako kot rečejo g.Čez poletje pa itak ne delajo,razen nujnih primerov,
en lp:morje:D.

clock-img

23.04.2005, 21:44

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Pri meni je bilo pa tako - na naročanju (stara porodnišnica) so mi rekli, da se čaka kakšne 3 mesece - dali so mi zap. št. in mogla sem poklicat na prvi dan M - takrat sem poklicala in datum dobila še isti mesec. Se pravi nisem čakala 3 mesece ampak manj kot enega!:bravo:

Tko, da čist odvisno - ene pa res kar dolgo čakajo.:(

Ja, stediril m pa moraš jest - ampak samo od M pa do operacije (manj kot 1 škatlico). 8)

Pa srečno in naj bo čim prej za tabo! :rozica:

Lp :muca:

clock-img

23.04.2005, 22:05

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Jaz sem tudi mogla jemati KT in to cel mesec po nasvetu dveh G. Piki74 pa so rekli, da jih po operaciji lahko neha jemati,... :zmeden2: Mogoče zato ni dobila M dva meseca, jaz sem jo dobila čisto redno.

clock-img

24.04.2005, 10:22

clock-img

Urska61

pencil-img

112

Sašaš, na kateri dan menstruacije pa si začela jemati KT?

clock-img

24.04.2005, 13:17

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Urška,
KT moraš začet jemat na 1. dan M - ampak jaz sem jih začela drugi dan, (ker prej nisem imela recepta) - so rekli, da je to še OK. ;)

Lp :muca:

clock-img

24.04.2005, 14:09

clock-img

Urska61

pencil-img

112

Hvala vam vsem za pomoč in želim, da čim prej vse zagledamo :roza:

Urška61

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem