writing-img

Čas teče po polževo...

clock-img

08.10.2004, 10:23

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Pa to ni res, danes sem prav jezna sama nase!

Že dva dni sem obupno na trnih, ker si takooooooo želim, da M ne bi prišla... Hvalabogu, prej nisem imela časa razmišljati o tem. Od včerajšnjega popoldneva pa samo še jokcam, ob vsaki stvari mi gre na jok. Najprej sem gledala risanko (!!!) Labodje jezero z mojo veliko piko in sem, ko sta se princ in Odette dokočno našla, jokala kot dež. Potem sem tulila ob filmu na Hallmarku, danes imam oči kot angora zajec ob branju najbolj brezveznih stvari na internetu :((

Očitno me PMS grabi z vso silo (kaj vse dela psiha, nikoli se mi ni to takole dogajalo), zdaj samo še čakam, da se ulije, pol bomo pa še bolj tulili! A se mi mogoče že rahlo meša?? :zmeden:

Najbolje, da se popoldne res odpravim v gozd po kostanj.

Imejte se lepo, drage moje, mislim na vas :rozica::rozica::rozica:

:angel:

clock-img

08.10.2004, 12:12

clock-img

pi

pencil-img

918

Kako dolgo pa te že zamuja M:hudicek: ?

clock-img

09.10.2004, 09:57

clock-img

cat

pencil-img

196

Jaz sem tudi malo na trnih, ker ne vem kaj naj pričakujem:zmeden:. Ali bo že enkrat prišla ta M, saj je danes 21 dan, in prejšnji mesec sem jo dobila točno na 21 dan(1.v življenju, drugače jo imam na 28-29 dni). Bila sem zeloo :(:((:( tečna in jokasta, zdaj pa je kr naenkrat vse uredu:zmeden:, in prav fajn se počutim. Zanimivo, a ne?:) Bom zdej totalno izklopla in ne bom več mislila na to, kaj pa če sem vseeno :nosecka:? Imejte čimlepši vikend, pa čeprav je malo deževen! p.s.: Danes grem s kolegico v kino in se že zelo veselim:bravo:. Pa,pa.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem