writing-img

Čas za plašč

clock-img

20.09.2008, 11:15

clock-img

M1987

pencil-img

656

Zdravo. Jutra so kar že hladna, tudi večeri...user posted image  ( ZzzzzzzzzzzzZZZZZ)  Zanima me ali oblečete za v službo plašček - kratek kot bundica? Ali je še prezgodaj zanj? user posted image Danes ima moj službeno zabavo in ne vem kaj naj oblečem, da me ne bi zeblo, a zopet nočem čudno izpasti user posted image  Kaj je že čas za plašček ali ne? user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

clock-img

20.09.2008, 11:19

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

je. definitivno. če bi blo sred januarja 4 stopinje zjutri (kot je blo danes), nihče ne bi niti pomislu, da bi obleku kej drugega kot plašč user posted image
sploh ne vem zakaj se sprašujete 'če zgleda'... 'a je že čas'... obleči se tko, da ti bo udobno in toplo.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

20.09.2008, 11:22

clock-img

Anonimen

Kaj je že čas za plašček ali ne?

Pri meni se ne.
Jeseni se dolgo oblacim cim manj, saj cez poletje telo akumulira toploto.
Obratno spomladi; takrat kar dolgo nosim plasce in kape.

clock-img

20.09.2008, 12:57

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Jaz bi ga oblekla, če bi živela v Lj. Tam se itak že zimsko oblačijo.
Ne maram, da me zebe. Tako da ja, bi ga oblekla.

clock-img

20.09.2008, 13:02

clock-img

Najki

pencil-img

1593

js sm presaltala za zimske puloverje in bi cist vzela ksn jesenski plascek al pa tud bundico, sam trenutno ne morem nobenega zapeti cez trebuscek =$. je pa ze veliko poncotov na cestah. ce gres na zabavo, pa se le obleci, ker bos imela zihr kej bolj tankega spodaj.

clock-img

20.09.2008, 14:14

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Komot ga obleči - jaz sem danes še bila v jakni, a bom prešaltala kar na bundo - če gremo popoldne na sprehod, bomo kar bunde navesili nase.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

20.09.2008, 14:21

clock-img

Anonimen

Jaz sem že v torek imela plašč za v službo. Zjutraj je bilo 4 stopinje  pri nas. Če sem se komu zdela čudna k sem v plašču šipe na avtu pucala.....tud prav....men so pa čudni ljudje ki radi zamrznjeni in plavi hodjo po svetu.

clock-img

20.09.2008, 14:51

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

Zakaj pa ne??

Jaz sem danes 5.30 zjutraj štartala v bundi, velurju, domov sem prišla prej v puloverju z zavihanimi rokaviuser posted image ..

le zakaj bi te zeblouser posted image

clock-img

20.09.2008, 19:27

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Jaz sem si ravno danes trenčkot kupila v Mangotu. Imam pa še eno prehodno jakno. Oboje je tanko za prehodno vreme.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem