writing-img

Čatež - Hotel Toplice

clock-img

21.06.2009, 15:32

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

Je bil kdo od vas?user posted image

Bi rabila opis in mnenje, kakšna je hrana, kakšne so savne, kako je s čistočo itn. ?Pa če imajo varstvo za otroke in če je zanesljivo?

Hvala za vsa mnenja vnaprej.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

clock-img

21.06.2009, 17:07

clock-img

aljuška

pencil-img

522

Oj,Sibil

mi smo bili tam - ene 2x.Ma meni se je zdelo ok - sobe  v redu, čiste, hrana ok - v bistvu samopostrežni buffet ( smo imeli pol penzon ) s kar nekaj izbire.Pijača ( razen kakšni sokcov ) proti doplačilu. nasplošno je hotel  redu, na zadnje ko smo bili smo dobili eno prav kraljevsko sobouser posted image  v onem drugem delu ( hiši ).Igrala tudi super- celo novo gusarsko ladjo imajo.Glede bazenov in igral so itak najbolj fajn, druo pa so potem cene in osebje.
No, s storitvamo smo bili kar zadovoljni, malo manj pa z njihovim odnosom, ampak ok to je že druga zgodba. Upam da se boste imel fajn.

A.

clock-img

21.06.2009, 17:10

clock-img

aljuška

pencil-img

522

Aja, za varstvo pa je tako..Imajo eno fajn igralnico kjer so ob dol.urah tudi animacije ( mini disco...) in lahko otroka tud tam pustiš za krajši čas, samo ne vem koliko časa.Ko smo bili mi, je bil ta večerni mini disco, kakšnega ''vrtca pa ni bilo..ma po moje se da zmenit, je kar nekaj animatorjev tam..
savne pa nismo preiskušaliuser posted image ,tako da ti o tem nimam kej povedat

clock-img

21.06.2009, 20:38

clock-img

azik

pencil-img

149

Mi smo bili tam letos v zimskih počitnicah stanje je takšno čistoča o.k. hrana -odlična skratka z eno besedo ČUDOVITO upam da se boste imeli lepo tako kot mi.user posted image

clock-img

21.06.2009, 21:53

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

Sibil ti poročam konec tedenauser posted image
Kdaj pa greste??

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem