cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Čatež ali Aqualuna?

clock-img

20.06.2007, 21:42

clock-img

žarnica

pencil-img

706

Kam je najboljše iti z majhnim otrokom (2 leti)?V Čateških sem sicer že bila in mi je fajn,ker imajo velik otroški bazen z igrali. V Aqualuni pa se kopali še nismo (pa čeprav smo  blizu domauser posted image ), ampak bili sam ob večerih tam. KAko je za otroke?

Kakšne so vaše izkušnje?

In ali imajo otroci do 2.let zastonj karto?user posted image

clock-img

20.06.2007, 21:46

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

In ali imajo otroci do 2.let zastonj karto?

Vem samo to, da imajo mislim da povsod otroci do 2 let brezplačen vstop. V Čatežkih sem bila pa nazadnje takrat, ko smo letel iz bazena, ker je začelo goret.

clock-img

20.06.2007, 22:10

clock-img

total

pencil-img

4453

Čatež je men super.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

20.06.2007, 23:07

clock-img

Anonimen

Jaz sem tudi za Čatež.

clock-img

21.06.2007, 06:29

clock-img

hariba

pencil-img

1387

Tudi v aqualuni je super za majhne otroke. Imajo zelo lepo urejen otroški del, z velikim čofotalnikom in malimi tobogani. So imeli pa prejšnja leta tudi 1 veliki napihnjen grad za skakanje otrok, je bilo zastojn. So pa ob vikendih zmeraj organizirane, še razne delavnice in aktivnosti za otroke.

clock-img

21.06.2007, 07:28

clock-img

žarnica

pencil-img

706

hvala punce

clock-img

09.08.2007, 13:58

clock-img

Nina1312

pencil-img

4

Aqualuna oz. Podčetrtek sigurno bolje no ja vsaj meni je tam bolje in lepše oz. mojim otrokom.....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem