cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Če pa jaz nimam sreče:(

clock-img

15.07.2005, 12:49

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

No, končno se nam je uspelo dogovorit, da gremo jutri za en dan na :morje: (:love: sicer službeno na MMS, ampak vseeno:zmeden: ), pa dobim jaz srečko prvo menstruacijo po porodu. Po skoraj dveh letih, ko sem zanosila in ko :duda: še vedno malo dojim, me :hudicek: obišče ravno, ko grem na morje.:((:((:((:((:((:((:(( Ma, če se mi ni za zjokat...

clock-img

15.07.2005, 12:50

clock-img

Anonimen

Maxica, to je Murphy :)-
Nimaš kaj, lahko te samo potolažim, da ne boš na morju edina s :hudicek:
Probaj vseeno uživat-če drugače ne, pa v pesmicah :bravo:

clock-img

15.07.2005, 12:54

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

Ne sekiri se prevec, ce ni premocna, si dej tampon, normalno se kopi, plavi...sam ko prides iz vode ga pejt zamenjat.

Jst sem bla zdej 3 poletja na morju v casu M, pa me ni nc motil. Prvi dan, ko je bla najmocnejsa, sem bla itak na tabletih in sem sam lepo v sencki pocivala, ostale dni pa kot da je ne bi blo.

Kaj naj recem - hvalabogu za tamppone ;)

LP, :rozica:

clock-img

15.07.2005, 13:03

clock-img

SABILA

pencil-img

275

ja to ti pa verjamem da se je za :((:(( ampak sej bo bolš. sej s tamponim se da tud čist ok kopat, kot je rekla hvalabogu za tampone. :)-:)-:)-

clock-img

15.07.2005, 13:09

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Dammm:hudicek:praviš ti.Kaj bi jaz rekla 5.tednov po porodu:grrr::hudicek:

Lej vseeno vsaj greš na morje, kaj pa mi ko ne gremo:((

clock-img

15.07.2005, 13:11

clock-img

Anonimen

AH MAXICA NI PANIKE. SEJ OBSTAJAJO TAMPONI :) MAL VEČ LETANA NA WC AMPAK VSEENO SE DA PREŽVET :)

ah se opravičujem za črke :)

lp ,lara

clock-img

15.07.2005, 13:13

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

Jaz sem trenutno tega rešena, ampak hči je grozno nesrečna, ker jo dobi 1., ko gremo na morje in ji traja tudi 14 dni (še nima čisto urejenega ciklusa), no kaj boš pa na to rekla, saj sam še potrpiš, za otroke je pa res hudo

clock-img

15.07.2005, 13:17

clock-img

Mitalata

pencil-img

12

Po mojem je nekaj v zraku...
Dolgo že spremljam ta in druge forume, ampak ta teden jih je ogromno dobilo prvo menstruacijo po porodu.
Vključno z mano. :((

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem