writing-img

Čebriček-mnenje ortopedov oz. fizioterapevtov?

clock-img

27.10.2006, 14:01

clock-img

Adelina

pencil-img

962

Ali res ortopedi in fizioterapevti v razvojni ambulanti čebriček odsvetujejo. Prijateljica mi je tako rekla, ne vem pa kje je slišala, ker sama z otrokom ne hodi v razvojno. Zato me zanima, če katera kaj ve o tem-predvsem tiste ki z otrokom hodite na fizioterapije ali pa katera druga s preverjeno informacijo. Hvala!

clock-img

27.10.2006, 20:15

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Ne vem. Pri nas je bila zelo navdušena,ko sem rekla,da našo Ulo kopamo v njem. Potem mi je tudi povedala,da pri nas (v KP) posojajo čebriček sploh takšnim otročkom s cerebralno paralizo,ker zelo ugodno vpliva na njih. Mi smo ga začeli uporabljati,ko je bila Ula stara koirigirano tam nekje tri mesece. Prej se je kar izgubila v njem. Saj je revčka imela komaj 1800g,ko sva prišle domov.
Sedaj pa pri nas čebr ruullllaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

28.10.2006, 06:39

clock-img

dskubin

pencil-img

2326

mi ga imamo (Shantalo) že 1 leto (ni pa naš otrok med velikani) in smo zadovoljni z njim. Prvič pa sem to čudo (reklamo in članek nalepljeno na oglasni deski) slučajno videla pred leti, ko sem peljala nečakinjo v razvojno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem