cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Čebriček

clock-img

21.02.2007, 16:41

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Tiste, ki imate izkušnje s čebričkom, do katere starosti so se vaši user posted image  kopali v njih? Sama sem za našega user posted image  nabavila tega originalnega, Tummy Tub, ki je malo manjši. Mislim, da obstajajo še eni večji.
Prijateljica, ki bo rodila aprila, me je namreč prosila za nasvet, pa ne vem, kaj ji reči. Ali naj kupi tega manjšega, kot ga imamo mi, pa je za manj časa, ali večjega, ki bo sicer za dlje, ampak ne vem, če se tudi v teh dojenčki počutijo tako varne, kot npr. v maternici, kar naj bi bil point kopanja v teh čebričkih.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

21.02.2007, 17:28

clock-img

SašaR

pencil-img

881

Pri nas od 1.meseca dalje. Do nekje okrog 8.meseca je bila v njem. Potem pa se je začela na nogice postavljati in ni bilo več varno. Nam je bil kar zakon.

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

clock-img

21.02.2007, 18:06

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Mi banjice sploh nismo imeli, od začetka sva jo kopala v Shantali. To je malo večji čebriček, ki pa nam je služil do skoraj 15ega meseca. Enkratna zadeva, kopanje je bilo vedno brez solz in potem, ko že sami sedijo v čebričku, je tudi zelo fino.

clock-img

21.02.2007, 18:29

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

Naša punči se je kopala v čebričku Tummy Tub od 1-9 meseca. S kopanjem v njem pa smo zaključili, ker je hotela samo še stati in se odrivati. Za dojenčka svetujem manjši čebriček, ne velikega.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

clock-img

21.02.2007, 19:15

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Naša dva sta se oba od začetka kopala v Shantali - Vasja do enega leta, Kajetan pa le do 6,5 mesecev, ker je začel vstajati. Kil je imel pa že takrat toliko kot Vasja pri enem letu (9,5kg). Prostora je bilo še dovolj.

clock-img

21.02.2007, 23:19

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

naš se je v tomiju kopal, dokler ni bil zmožen sedet v fliperju...nekje do 6. ali 7. meseca, ne vem več točno

yeah, thats me ;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem