writing-img

Čelni termometer

clock-img

18.02.2008, 12:44

clock-img

leni5

pencil-img

476

Sicer vem, da je najbolj zanesljiv ta star termometer na živo srebro, ampak merjenje dojenčkove temperature z njim je zelo neprijetno. Ušesnega so mi v lekarni odsvetovali in mi ponudili "bolj?" zanesljivega čelnega. Kombiniran baje tudi ni o.k.

Imate kakšne izkušnje, svetujete določeno znamko?

clock-img

18.02.2008, 12:53

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Najbolj zanesljiv je ta star na živo srebro, sploh pa pri novorojenčku ni težko izmeriti vročine, ko je itak več ali manj na miru. Ko je starejši ga pa nekako zamotiš. No, pri nas je tako. Digitalni se ni obnesel, je vsakič drugače pokazal. Da se bom pa še s tem zaj. ko ima otrok vročino, pa ne hvala. user posted image

clock-img

18.02.2008, 13:13

clock-img

lex

pencil-img

6532

user posted image  mi imamo tega in je ZANIČ je kombiniran in lahko meriš v ušesu, pa vsakokrat pokaže drugače, najboljši so najboljnavadni - digitalni ali živosrebrni

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

18.02.2008, 13:18

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

Digitalni se ni obnesel, je vsakič drugače pokazal

Enako!!!!

ASmo imeli čelnega--zanič, vsakič drugače!
Smo imeli ušesnega--zanič--vsakič drugače!

Pa imamo spet navadne živosrebrne.
Saj tudi tako temp. hitro izmeriš. Sicer pa mene osebne ne zanima ali je temp. 39,3 ali 39,9.
Ko je 39, dam otroku antipiretik.
In itak vidiš, da se pri visoki vročini ful dvguje-hitro.

Ne vem. Meni so navadni najbolj ziher.

clock-img

18.02.2008, 13:34

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

men so ušesni zakon - itak zmerim temp. 4x zaporedoma. sej je normalno, da bo vsakič mal drugače kazalo (ampak je samo cca 0.3 stopinje razlike, to pa ni neka enigma kok ma pol v resnici temperature), ker je zrak vmes in dotik na kožo ni vedno isti, ko ga vtakneš v uho. ampak men je to najlažje - tamala ga ma najraj, ker piska v ušesku, ko konča, in njej je to toook fascinantno, da se prav veseli, ko ji merim temperaturo v ušesku user posted image

clock-img

18.02.2008, 13:40

clock-img

lelčy

pencil-img

336

mi uporabljamo samo tega navadnega na živo srebro, čeprav sem probala ušesnega tudi, pa se mi ni zdel v redu. se strinjam s tem kar je napisala Naja3, da so dojenčki tako in tako bolj kot ne pri miru, ko pa je otrok večji ga pa nekako zamotiš- jaz svoji narihtam risanko pa jo skupaj gledava tistih 5 min dokler ji merim vročino.

clock-img

18.02.2008, 13:49

clock-img

sanca

pencil-img

60

kake izkušnje pa imate kaj z dudico ki zmeri vročino?

clock-img

18.02.2008, 16:17

clock-img

rija

pencil-img

15589

jaz imam brezkontaktni thermofocus....drag ko user posted image  pa dokler dela, dela res dobro, sam je pa že tretji, kar so nam ga poslali....ker enostavno neha delat user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

clock-img

18.02.2008, 18:10

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: rija

jaz imam brezkontaktni thermofocus....drag ko user posted image  pa dokler dela, dela res dobro, sam je pa že tretji, kar so nam ga poslali....ker enostavno neha delat user posted image user posted image user posted image

Mi imamo tudi tega.
Aha, torej enostavno neha delati? user posted image  Katastrofa, pa toliko €€€. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem